Groza
Skladník
Teď jsem vyzkoušel a nepomohlo to.Zkus dvakrát klávesu Z (na klávesnici vlevo od X).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Teď jsem vyzkoušel a nepomohlo to.Zkus dvakrát klávesu Z (na klávesnici vlevo od X).
ukázka nefunkčnosti žluté čáry u dynamické koleje a ukázka, že při pokládce normálního kolejiva se žlutá čára chová správněKliknout na kolej (modrý rámeček), stisk Z (měla by zmizet žlutá linka), kliknout znovu na kolej (modrý rámeček), stisk Z (objeví se správná žlutá linka). Takto to funguje u každého kolejového (i silničního) úseku.

ale na zakladnim globalu nejsou 2,5 vexlejá bych to viděl tak, že to není XTrack 3.20, ale základní global.![]()
Ale jsou!ale na zakladnim globalu nejsou 2,5 vexle
TSRE nemá žádné kolejivo. To se načte z každého tsection.dat ve složce global.XTracks je ve verzi 3.20, global obsahuje o mnoho více kolejiva než je v nabídce v TSRE.
Opět nechápu. Podle čeho víš, že se jedná o XTrack 3.20, když jsi měl Tsection.dat ze základního globalu, teď z trati ZSR 160? Právě ten tsection.dat dělá global globalem. Takže, když použiješ tsection.dat že základního globalu, máš základní global, když z XTrack, máš global XTrack, když tam dáš tsection.dat z BP, máš global BP. Bez ohledu na to, co je (resp. chybí) ve složce Shapes. Výsledkem budou dotazy, jak to že to na mě řve že něco chybí, apod.Martin mě už předběhl, takže k tomu přidám řešení. XTracks je ve verzi 3.20, ...
To je ten původní tsection.dat?Potom by mě teda zajímalo, proč je v tsection.dat na začátku toto:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0F0t______
_INFO ( Build 00038 )
_INFO ( verze UZK - 3.20b )
_INFO ( verze TSection.dat - 3.20b )
Pod tím globalem mi jedou trati 310, ZTR06, ZTR87, DVK, ŽSR150, TN-NR, cz130. Kdyby tam bylo něco jiného, asi by bezproblémově nefungovaly.