Tak musím prohlásit, že TSRE5 je větší zmetek nežli MSTS RE. Nato že funguje na stabilních W10 a W11 je sice hezké, ale jak umí poškodit trať ve čtvercích v místech, kde se ani netvoří a nedělají změny, je úctyhodný výkon i proti klasickému RE na WIN98 SE. Ten kdyže zhroutil uprostřed práce v editoru, jsem čekal infarkt, ale byly aspoň .bk soubory, ze kterých se to dalo opravit.

Tenhle zmetek mi včera doslova "SEŽRAL" polovinu kolejí v UL Sever a to poslední úpravy jsem měl z ledna 2009. Upravoval jsem cosi o 2 čtverce dále, ale tohle jsem nečekal. Strávím více času opravou míst, na která nebylo potřeba sahat. Zvažuju, zda to má vůbec nějakou cenu pokračovat v činnosti.
Takže tímto zdravím vývojáře
TSRE5, je to horší, než jsem předpokládal. S linkováním návěstidel je problém hlavně ve větších stanicích, to už se ale všeobecně ví. Ale pořád tomu stejně vadí počet objektů na jednom čtverci, to už mi po této události nikdo nevymluví. A rozhodně to má i vliv na počet polygonů v objektu.
Při pádech ve WIN 98 jsem měl náběhy na infarkty a pak se mi chtělo brečet, ale teď mě to dosti nasírá a nutí ke vzteku. Prostě v samotném základu tohoto programu je již něco špatně a protože se chtěla udržet kompaktibilita, přeneslo se to do TSRE.
"Oživlá" točna to absolutně nekompenzuje.
Obdivuju v tomto Zbyňka Š., že to táhne na Berlín od Dunaje

a jiným se nedivím, že se na to vybodli

. Za ty nervy jim to asi fakt nestojí. Koupím si placku od Zbyňka a bude po nervech. Zajezdím si pěkně, uklidním se

a zrelaxuju si volné chvíle a "vzteklounům" se budu tiše smát z kouta.