Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A tak toho přispěvku jsem si nějak nevšimnul. Říkám, stavbě tratí nerozumím...u zbrojeni uhli musi byt fuel - coal (zbrojeni)
jinak freight - coal (je pouze naklídka)
Já si nepamatuji, že by msts závory zvedl při zastavení před přejezdem, registruji to jen při změně směru při takovémto zastavení. OR to ale otevře při zastavení před přejezdem, alex pokud je už obrys vozidla přímo v imaginárním bodě přejezdu, zůstanou zavřené.No to je přesně ono, zastavíš, simulátor spočítá, že tam teda za těch x sekund nebudeš, tak závory zase zvedne. Akorát když stojíš moc blízko, tak už je nechá dole. Každá závora se chová extra, má svůj databázový bod, takže občas to může jedna vyhodnotit tak a jedna tak.

Tak to budeš muset počkat na někoho jiného.... Možná jsem čekal, že jej někdo vyzkouší a bude tady ventilovat proč jej používat.
jojo mmouka jej používá a bez problémuAhoj, mám dotaz - staví tady někdo v TSRE verze 8?
V akom druhom vláknePřibrzdi s tím spamováním. Jinak se dozvíš leda to, jak dostat co nejrychleji ban.Nejsi sám, koho by to zajímalo, znám kamaráda, který by to taky rád věděl...
Edit: Vždyť ten návod vlastně máš přímo v tom druhém vlákně, kde jsi se ptal...![]()
Neviem aké myslíšV akom druhom vlákne
Jj, díky. Martinovi jsem chtěl napsat ale nakonec jsem na to přišel - drobný problém s nastavením v poslední verzi, kdy se mi nedařilo nastavit správnou šířku kolejnic. Laboroval jsem s tím včera celý večer, ale nakonec ráno moudřejší večera. V settings je od tvůrců 2x =, což jsem úspěšně přehlížel a parametr tak nefungoval.jojo mmouka jej používá a bez problému![]()
Ve složce TSRE5 přidejte soubor settings.txtTrať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12
Dnes jsem vyzkoušel udělat opěrnou zeď pár set metrů dlouhou jako jeden objekt. (dříve jsem to skládal z 30 a 50m dílů a spoje pak všelijak problikávají). Šlo to krásně. Vegetace je samozřejmě osazená samostatně. Tak by se to mohlo dělat všude. Zase tolik práce ten model nedá. Jen si poskládat...forum.msts.cz