Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasný, to víme, ale já jsem chtěl dovysvětlit, že nějaký zápis do souboru T section.dat Je potřebaTygy, já nemyslel tu technickou stránku řešení přeuvny, spíš jsem měl na mysly její obsluhu tak jak to Zbyněk popisoval.
Dane, ty tu máš jednoduché. Vy to můžeš vyzkoušet na moji trati 090, máš tam pošlu v Ústeckém depu a tři točny v Děčíně, tak to můžeš vymyslet nějakou krátkou aktivitu tam a zpět s otočením lokomotivy. Ale nevím, jestli ti to půjde otevřít v msts, protože já jsem tu aktivitu Depo dělal v programu tsre5Mně by zajímalo, jak se vůbec definují trasy v aktivitách. Když používám editor MSTS.
Jinak Zbyněk mě asi uškrtí...Ale i ty točny by to chtělo, víc jak přesuvny, aspoň Masaryčka, Brno, Břeclav, Přerov, Ostrava, Ústí nad Labem.
Jj, jenže já jsem teď dlouhodobě zasekaný na trati BP.Dane, ty tu máš jednoduché. Vy to můžeš vyzkoušet na moji trati 090, máš tam pošlu v Ústeckém depu a tři točny v Děčíně, tak to můžeš vymyslet nějakou krátkou aktivitu tam a zpět s otočením lokomotivy. Ale nevím, jestli ti to půjde otevřít v msts, protože já jsem tu aktivitu Depo dělal v programu tsre5
No jednou to budeš muset někde prubnout, jinak se to nedozvíšJj, jenže já jsem teď dlouhodobě zasekaný na trati BP.
Je mi to zcela jsané.No jednou to budeš muset někde prubnout, jinak se to nedozvíš

Ano to používám a pak stačí jen save a exit a vše je opraveno. (tedy když si to zadáš do nastavení) A je možné, že by to ten patník, co nejde smazat také odstranilo.Okno s chybama v TSRE si můžeš otevřít

Použít VPN a je po problémuTak to se dějí věci. Potřeboval jsem natáhnout fotomapy v TSRE5. V pátek jsem si vše aktivoval a postahoval. Ještě v sobotu doplnil. Ale včera jsem chtěl ještě jednu mapu a TSRE5 zahlásil na kód failed a spadl. Přitom má platnost do 10. dubna. Z kreditu jsem vyčerpal jen 93 korun.
A co na to Copilot?
Cituji:
A TSRE5 používá právě Static Maps API → proto to přestalo fungovat.
- tvůj API klíč je v pořádku
- projekt je v pořádku
- billing je v pořádku
- ale Google ti v EU zakazuje stahovat satelitní fotomapy přes Static Maps API
Proč ti to fungovalo 9. a 10. ledna?
Google to omezení zavádí postupně podle projektů. Některým uživatelům to funguje pár dní, než se omezení aktivuje.
To přesně odpovídá tvému případu.
Proč ti Google strhává peníze?
Protože:
Proto ti to žere kredit, ale TSRE5 padá.
- Static Maps API stále funguje pro maptype=roadmap
- TSRE5 se pokouší načíst satelitní mapu → Google vrátí chybu
- ale požadavek se i tak započítá do účtování
DŮLEŽITÉ: Satelitní fotomapy Google už v EU přes Static Maps API NEPŮJDOU
To není chyba TSRE5 ani chyba klíče.Je to nové právní omezení Google pro Evropu.
"konec citace".
Ale prý to v TSRE5 funguje i přes Bing anebo kvalitněji ČÚZK ortofoto. Ale na to jsou třeba externí programy. Jestli někdo má zkušenosti, nechal bych to na slezinu.