Setkání na Olešné 2015

Miky945

Hradlař
Takže zase po roce bude další setkání na Olešné v Blansku.
Termín je dán 19. - 21.června a jsou zváni všichni, kdo se chtějí pobavit a předat si nové poznatky o MSTS. Spaní je zajištěno, ale z důvodu nové, (již druhé) podlahy v obývacím pokoji, jenž zázračná firma, doporučila natřít olejem, je vstup do pokoje, povolen jen ke spánku a chodit do něj je povoleno jen v ponožkách!!! Jinak vše při starém. Zváni na sobotu jsou všichni, ubytování skalních domlouval regedit.
Poprvé za éru Olešné, protože se mě finančně nedaří, se budeme muset složit na občerstvení a jídlo, sám to neutáhnu.
To je tak vše a případné dotazy zde na fóru a nebo SZ. Kontakt pošlu SZ.
Mirek

Ahoj, domácí uzenina by bodla? Pokud ano optám se kolegy v práci. Zasvěcení měli od něj párky v Praze na slezině.

Uzeniny můžu koupit u nás ve Slivenci, mají je velmi dobré (i maso na grilování). Přivezu, stačí jen napsat v týdnu pro kolik lidí. Sice přijdu o závody v Tróji, ale přijedu asi už v pátek, nejpozději v sobotu dopoledne. Loňský rok zopakovat nechci.

Omlouvám se, ale letos se setkání na Olešné nezúčastním, protože 20.června nastupuji na brigádu a přijet jen na pátek by se mi moc nevyplatilo :(
Doufám, že tam bude panovat super atmosféra co vloni a pořádně si slezinu každý užije i s vynikajícími uzeninami :)

To si piš že užijem,pokud teda nebude kuchtit Pepin,a nebude zrovna v době grilování,přihazovat dřevo.vzpomeň te si jak to jednou bylo nejprve s hermelínem a potom se špekáčkama,které lehali plameny už :D
Hermelín tu
01.jpg

a špekáčky tu
02.jpg

Tax sa tento rok ospravedlní, pretože bude odcestovaný ďaleko preč, far far away. Týždeň predtým je Rendez 2015, kto ma veľmi chce vidieť, môže byť že uvidí ma práve tam ;) Všetkým účastníkom akcie Olešná 2015 prajem príjemnú zábavu.

Někdo mne myslím na slezině nebo jinde nabádal, abych na tuto slezinu přijel. Myslím že to byl Deterio.
Jenomže termín máte perfektní. 19. večer začínáme zkoušet a 21. zakončíme koncertem pod širým nebem v Řepištích. A kdo to nestihne 21., 27. hrajeme ve Frenštátě na Horečkách. Takže opět tato slezina mi souzena není.

Zbyňku nic si z toho nedělej, loni jsem tam přijel vlastně jen proto, že mi Miky nabídl přespání na pondělí, kdy jsem skutečnou náhodou zrovna potřeboval být ráno v Brně. Jinak jsem tam loni nejel, protože podobně jako ty jsem loni musel akci odpískat (a velmi mě to pak mrzelo). Bohužel se pozdě odpoledne z Plzně do Blanska přejet nedalo :(

Já mám domluvenou 15l bečičku Svijan a nějaký maso na guláš, Vody na pití se koupí tam, víno si Mouka doveze, :D a ostatní - co dům dá.
Domluvíme to poslední týden. :D
Tom Kanka možná přijede v sobotu a zase by odjede.
Mirek

Také bych něco koštnul, ale bez toho sajrajtu. Jo uzenina nejspíše nebude, je vyprodanej, až na podzim, ale řekl, že by pro mne něco spáchat mohl.

Martine rozhodně se přidám k tomuto nákupu jako posledně,mno tentokrát bych do toho pepina už netahal s tím vínem :D,posledně taky říkal že to bude pít snáma a nakonec jsme to pily mi 2 :D.ono mám stále v hlavě v kolik bude možný příjezd ?.Bo já si neplánoval směny na 19.6. takže je volno už od rána.

Já tu budu s regeditem už od rána (osobně už od čtvrtka),takže kdo chce, může už dopoledne v pátek.
Co bude potřeba, se dokoupí tady, je potřeba podporovat malé podnikatele-obchůdek zde!!!

Sory, ale pila je tady dva baráky nade mnou. :D

Tož Moje Malickost za pár minut vyrazi Panzer Panterem z Brna. Tak v 10:50 hlásím příjezd. :-D Zdravím ostatní účastníky zájezdu. Hlavne pana domácího [emoji12]

Já nejspíše zítra ráno, mam sic dnes volno, ale ještě musim něco zařizovat a večer asi nebudu mít náladu sednout do auta. Pokud něco bude třeba napište zavolejte vemu, popřípadě mohu někoho nabrat při cestě.

Back
Nahoře