Setkání na Olešné 2015

No co mam s tebou dělat. Hlavně co s tou mrtvolou pak. Já jsem akce po noční dávno zrušil. Spánek je základ zdravého žití, dnes z toho mám vysokej tlak a mizernej spánek. A to si na nás zaměstnavatel vymyslel půl roku dělat pouze O+N.

Tak orel přistál. :) Víkend se nám krásně vydařil. Nikdo a nic ( výjimečně )nepřišlo k úhoně i podlaha to přežila. Jinak děkuji všem zúčastněným za vynikající atmosféru T. O. Netopýr za kulturní vložku a mmoukovi za B-B taxi. A snad Brzy zas se v hojném počtu sejdem.
:rolleyes: I když vlastně 1. šprušle u žebříku; 2. ......;):):):):). Ale stejně ty Drážďany.

KimiR též díkes za fajnou atmosféru.Opět jsem o pár km dál v trati :D.i když po tom výstupu nahoru na olešnou se mi do toho nějak nechtělo.nakonec se k tomu nějak všechno domotalo :D.Pepin neudělal jen jeden průser s těma brýlema.třeba ta šprincle a další nejmenované věci.Díky všem ;). Ps:Ta vesnice 20 km od hranic na sever by bodla :)

Hoj, také doma. Našel jsem zelenou kšiltovku. Také děkuji za akci, hlavně za pár hodin u trempů.

Hoj, také doma. Našel jsem zelenou kšiltovku. Také děkuji za akci, hlavně za pár hodin u trempů.

Nebyla to kšiltovka VáclavaS ?,pepin kšiltovku nenosí a ve tvém autě jel na osadu VáclavS,Francek a mmouka.Tak jeden znich to musel býti.

Back
Nahoře