Fana Staněk Provozní technik 21 čer 2015 #41 KimiR napsal: Nebyla to kšiltovka VáclavaS ?,pepin kšiltovku nenosí a ve tvém autě jel na osadu VáclavS,Francek a mmouka.Tak jeden znich to musel býti. Rozbalte kliknutím... Hoši, já jsem na kšiltovce určitě neseděl. To by mě neušlo. F
KimiR napsal: Nebyla to kšiltovka VáclavaS ?,pepin kšiltovku nenosí a ve tvém autě jel na osadu VáclavS,Francek a mmouka.Tak jeden znich to musel býti. Rozbalte kliknutím... Hoši, já jsem na kšiltovce určitě neseděl. To by mě neušlo. F
VáclavS Průvodčí 21 čer 2015 #42 Zelená ekobuska? Jsem ji hledal a neviděl, tak jsem myslel jestli nezůstala u Josky v autě. Jinak Miky díky za super akci.
Zelená ekobuska? Jsem ji hledal a neviděl, tak jsem myslel jestli nezůstala u Josky v autě. Jinak Miky díky za super akci.
alcapone Pomocník strojvedoucího 22 čer 2015 #43 VáclavS napsal: Zelená ekobuska? Jsem ji hledal a neviděl, tak jsem myslel jestli nezůstala u Josky v autě. Jinak Miky díky za super akci. Rozbalte kliknutím... Tak se pak v Bratislavě přihlaš, pokud pojedeš.
VáclavS napsal: Zelená ekobuska? Jsem ji hledal a neviděl, tak jsem myslel jestli nezůstala u Josky v autě. Jinak Miky díky za super akci. Rozbalte kliknutím... Tak se pak v Bratislavě přihlaš, pokud pojedeš.