Trať Pardubice-Zámrsk-Česká Třebová

TomAtom

Začátečník
Zdravím... mám teď nově MSTS a chtěl bych tam nainstalovat reálné tratě... (zejména Pardubice-Zámrsk-Česká Třebová) jelikož tuto trať dobře znám... :)

Kde bych jí prosímvás stáhnul?
a co všechno musím udělat abych trať úspěšně nainstaloval? :D

Díky za pomoc TomAtom

Oficiálně ji nestáhneš nikde, musíš si ji zakoupit u jednoho z autorů. Instalovat do hry bys ji měl pomocí návodů, které jsou zde dostupné.

TomAtom: Mám-li říci svůj názor, doporučil bych ti trať BP, která je určitě pro začátečníka lepší. Dostaneš s ní trainset, ze kterého všichni aktiváři vycházejí, kompletní návod k instalaci a v neposlední řadě, BP je k PC mnohem přívětivější než trať 321 ;). Už na DVD s tratí je pár základních aktivit (u 321 taky, ale u BP jsou lepší řekl bych) na projetí tratě a dají se sehnat i nějaké další, které se dají hrát pouze na trainsetu BP.
Co se celkově instalace hry atd... týče, kromě návodu Zbyňka Šemory bych dopuručil tenhle návod: "http://midrafon-msts.webnode.cz/navod-na-instalaci-msts/" +pročíst další info na stránce a tady na foru:).

Co se srovnání tratí BP vs. 321 týče, bylo toho napsáno mnoho, na foru určitě najdeš spoustu info.
PS: Doufám, že jsem pomohl a nikoho nijak neurazil atd. Co se tratí týče píši svůj názor.

TomAtom: Mám-li říci svůj názor, doporučil bych ti trať BP, která je určitě pro začátečníka lepší. Dostaneš s ní trainset, ze kterého všichni aktiváři vycházejí....

Myslím že máš čiastočnú pravdu ale už aj TBP ide tzv. do kytek a 85% musí stiahnuť z externých odkaz.

Delay: To je pravda, u BP jde hlavně o to jak to je celkově, vše je polopatě. U 321 to je víc o uživateli, jak si se vším poradí -> chce to nějakou zkušenost.
S tim trainsetem jsem to myslel tak, že každy napíše: "kromě trainsetu BP je potřeba....".

Delay: Do kytek nic nejde. TBP není nic extra, nedávalo se tam nic jiného, než v té době bylo volně ke stažení. Rozdíl byl jen ten, že se průběžně aktualizovalo ladění nebo řešily chyby v ladění, aby vše koncovému uživateli fungovalo. A vznikl jen jako součást DVD s tratí, aby bylo možné spolu s CD MSTS například na pustém ostrově bez internetu mé tratě s aktivitami bez problémů provozovat. Balík vozidel je v rozsahu, aby byly k dispozici všechna základní vozidla, která na daných tratích jezdí. Nikdy nebylo účelem tam mít úplně vše nebo aby vše bylo aktuální.
Na poslední verzi DVD jsem aktualizoval kabiny s digitálními číselníky, aby se hodnoty zobrazovaly ve správné velikosti i v OR. Úpravy mi poslal Alcapone. Pak jsem tam vložil upravenou 362 jen pro OR, kde jsou opraveny animace BSE. Zkusil jsem do ladění vložit i trakční charakteristiku. Jen pro informaci, s takto upravenou mašinou jedu na ukázkovém videu z Prahy do České Třebové. A ještě jsem dělal do poslední aktualizace DVD opravu ladění u 820, kdy v OR odbrzdění vlakové brzdy trvalo nekonečně dlouho. Zajímavé je, že MSTS to nevadilo.
Jelikož to jsou už volitelné úpravy, tak jsem to jako samostatnou aktualizaci ven nedával a je to vlastně jen takový malý bonus pro uživatele, kteří si DVD opakovaně kupují.
Pokud bude oficiálně nutné pro OR dělat ve vozidlech úpravy, kdy už vše bude fungovat jen v OR, určitě takto připravím i variantu v TBP.

Back
Nahoře