Delay: Do kytek nic nejde. TBP není nic extra, nedávalo se tam nic jiného, než v té době bylo volně ke stažení. Rozdíl byl jen ten, že se průběžně aktualizovalo ladění nebo řešily chyby v ladění, aby vše koncovému uživateli fungovalo. A vznikl jen jako součást DVD s tratí, aby bylo možné spolu s CD MSTS například na pustém ostrově bez internetu mé tratě s aktivitami bez problémů provozovat. Balík vozidel je v rozsahu, aby byly k dispozici všechna základní vozidla, která na daných tratích jezdí. Nikdy nebylo účelem tam mít úplně vše nebo aby vše bylo aktuální.
Na poslední verzi DVD jsem aktualizoval kabiny s digitálními číselníky, aby se hodnoty zobrazovaly ve správné velikosti i v OR. Úpravy mi poslal Alcapone. Pak jsem tam vložil upravenou 362 jen pro OR, kde jsou opraveny animace BSE. Zkusil jsem do ladění vložit i trakční charakteristiku. Jen pro informaci, s takto upravenou mašinou jedu na ukázkovém videu z Prahy do České Třebové. A ještě jsem dělal do poslední aktualizace DVD opravu ladění u 820, kdy v OR odbrzdění vlakové brzdy trvalo nekonečně dlouho. Zajímavé je, že MSTS to nevadilo.
Jelikož to jsou už volitelné úpravy, tak jsem to jako samostatnou aktualizaci ven nedával a je to vlastně jen takový malý bonus pro uživatele, kteří si DVD opakovaně kupují.
Pokud bude oficiálně nutné pro OR dělat ve vozidlech úpravy, kdy už vše bude fungovat jen v OR, určitě takto připravím i variantu v TBP.