Open Rails - nejde spustit

Johníík

Skladník
Zdravím, pokouším se marně zprovoznit Open Rails. Držel jsem se návodu jak tady na foru, tak návod od Lucky Lukeho na youtube, nicméně kliknu-li na tlačítko spustit, tak hra sice asi dvě minuty načítá, pak ale se vypne a naskočí mi klasická plocha o.O Nemá někdo podobné zkušenosti? Jinak trat kterou jsem zkoušel sputit je 321.

Máš to vo FullScreen móde alebo v okne? Mne na celú obrazovku tiež hneď padne ale v okne beží.

V okně. Jinak jsme zkoušel stáhnout nějakou méně náročnější trať a ta běží.. Takže 321čku můj pc neutáhne :D :'(

Na kolik km máš dohlednost BP a 321 u mne maximálně na 2 km, dyž dám více mám problém.

Mě to na BP jezdí naprosto bezvadně, ale při průjezdu Vršovicemi a Smíchovem to vždycky spadne. Už jsem vyzkoušel naprosto všechno, ale nic nepomohlo.

Ještě dodám, že v msts je to naprosto bez problémů. Může tam jezdit vlaků kolik chce, tak je to bez pádu.

Naposled editoval moderátor:
Skvělý, takže po měsíci bych si měl kupovat další nový počítač, koukám rady nad zlato

Já to pouštím v open rails, protože msts má tu chybu, že se tam objevují ty rozházený písmena atd

Já stejně ale nechci hru pouštět přes msts, lepší je open rails, a tam se mi tohle nestává, jen mi to nechce vzít tu mapu. Je něco zvláštního, co v návodu chybí, aby to fungovalo

Skvělý, takže po měsíci bych si měl kupovat další nový počítač, koukám rady nad zlato

Sakra ale doteraz si nenapísal, akú chybu ti to hádže, ako to máš nastavené a aký máš počítač. Ťažko sa radí, keď nám neposkytneš absolútne žiadne informácie. Z prsta som si to skúšal vycucať, ale ako vždy nepomohlo...

P.S. aspoň sem prilož OR LOG súbor z plochy, ten nám to povie snáď aj za teba.

V msts mi to háže obrazovku viz výše (rozházený písmena atd) a v open rails chvíli načítá a poté se zase vrátí (bez nahlášení chyby) na plochu. Zkoušel jsem to všechno nastavovat podle desatera od semory, ale mám pořád stejný problém. Mám notebook Asus R752M, windows 8.1 64 bit, nvidia grafiku, procesor intel pentium N3540 2,16 GHz, Ram 8 GB, 1000 GB HDD. Moc se omlouvám, že tak otravuji, jsem v tom uplný nováček, prolezl jsem celý forum, zkoušel jsem ještě různé rady od jiných uživatelů a stále nic.
Instalaci jsem dělal přes spustit jako správce, režim kompability jsem zkoušel win XP/win 7 a žádnou, zkoušel jsem to pouštět ve fullscreen i v okně, přeinstaloval jsem MSTS BIN. Ve složce Global, SOund mám jen soubory trati BP. změnil jsem spouštění z launcher.exe na train.exe

Přílohy

... Mám notebook Asus R752M, windows 8.1 64 bit, nvidia grafiku, procesor intel pentium N3540 2,16 GHz, Ram 8 GB, 1000 GB HDD. ...
Celý notebook zahoď, to je na pozeranie fotiek pre mamičky a babičky a pre browsovanie po internete pre dědečka. Procesor 0 bodov, Windows 8 pre MSTS taktiež 0 bodov, asus všeobecne 0 bodov. Za málo peněz málo muziky. Ten procesor sme tu už rozoberali. Je proste k ničomu. Windows 8.1 pre MSTS tiež. A pre OR alebo TS 2015 tiež je to k ničomu. Ale zato môžeš na ňom študovať toto fórum ;)

Za málo peněz? Notebook za 17000 Kč, to není pro prohlížení internetu. Tak to já radši zahodím msts, protože to je jediná hra, která mi tam nefunguje, a to tam hraji například GTA V, MAfii 3, Farcry a další a bez problémů a sekání.

Za málo peněz? Notebook za 17000 Kč, to není pro prohlížení internetu. Tak to já radši zahodím msts, protože to je jediná hra, která mi tam nefunguje, a to tam hraji například GTA V, MAfii 3, Farcry a další a bez problémů a sekání.
S procesorom N3540? To asi budeš masochista ;) To je najpodradnejší procesor od Intelu ktorý kedy vyrobili pre notebooky. Tak dobrú chuť a good luck.
Okrem toho 17.000 Kč za rádobynotebook je naozaj moc, ale slušný notebook 17.000 určite nestojí. Toto: https://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-t540p-20be0-0ba-d2269756.htm je notebook, a to ešte stále nie je drahý :P

Back
Nahoře