Hlasenie a vysvetlenie chýb v .log súbore Open Rails

Delay

Signalista
Ahoj už dlhšie rozmýšlam ako sa zbaviť chýb ktoré sa nachádzajú v .log dokumente ktorý vytvorí Open Rails. Skúste mi vysvetliť čo cca ta chyba cca znamená a či je možné s ňou robiť.

Ak by mal aj niekto iný problém. treba nahrať openrails.log ktorý po každej hre či spustení sa zobrazí na ploche.

Čo som ukazoval chalanov z anglicka tak vraj problem máme u nás s traťou či modelmi.

Vätčšinou ide o takýto problém:

Warning: Track node 3915 pin 0 has invalid link to track node 0 in I:\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 41307

Prípadne takýto:

Warning: Cannot parse the constant number -1.#IND in i:\train simulator\routes\breclav - praha\shapes\nadjezd_nasep.s:line 93

Ja osobne fakt netuším čo v danom modeli je v riadku 93 zle. a takto tam toho je neurekom. Posielam svoj log. Viac menej nato by sa mal pozriež Zbynek alebo stavitelia tratí. A pokial ta zmena neuškodí v MSTS bolo by to dobré opraviť. Ja by som sa do toho pustil len fakt netuším čo a kde to chybu hľadať. Diky

Kdysi jsem na to koukal, ale zatím jsem ve svých tratích nenašel model, který by byl v pořádku v MSTS, ale OR by ho nezobrazil. S výjimkou německého kolejiva, u kterého je násep součástí modelu kolejí. Ty neumí OR (zatím?) naklopit.

Back
Nahoře