Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nic. Ta vadná souprava se ti v editoru scénáře vůbec neobjeví. Zkus pohledat utilitu RWTools. Ta umí mraky věcí včetně záměn vozidel. Alespoň myslím, já ji nemám.Ak chýbajú máme dve možnosť (EXIT) alebo (EDIT) ked dám edit čo dalej ?
O žádném takovém nevím. Vůbec jsem nepochopil, k čemu je ta možnost editace scénáře, když tam tu vadnou soupravu nevidím. Ale nepřekvapuje mě to. Známe kujony...Nejaký jednoduchý nástroj na výmenu musí asi existovať priamo v RW.
to je ďalšia vec, dostal som sa k vozidlám kde po kliknutí na daný consist sa mi ukázala súprava. Ale sú tam červené a nečervené supravy. Je zaujímavé že niektoré sa nazývajú loose consist ... a už vobec netuším ako to editovať. V tomto RW trošku sklamalo... aj to že každý rok nové verzie. Autori nestihnú dokončiť svoju prácu a už je TS 16 a nepodporuje to to to a problém je na svete a niekolko mesačná robota je v cajku. Hlavne by mohli tú grafiku doladiť nech to vyzerá ako fakt kvalitný simulátor.
Von je na to odborníkTo co tu píšeš jsou pěkný bláboly ...