Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Záleží kdy houkáš. Já začínám houkat hned u klacku a několikrát zahoukám než ten přejezd minu. Nikde tady není psáno v jaké vzdálenosti se vlastně má houkat.Edie napsal:Zdravím všechny příznivce této hry. Mám takový problém. Když přejíždím s vlakem po nechráněném přejezdu a houkám, vyskakuje mi hláška, že jsem nedal zvukové znamení. Nevěděl by někdo, co s tím?
Ano a pokud tento pískáček mineš a zahoukáš pomocí mezerníku tak musíš projet bez hlášky.Pokud houkáš píšťalou "B" tak máš smůlu a končíš.alanko007 napsal:ved na to je to znacenie taka mala palicka s bielo-cervenymi pruhmi,je postavena na pravom boku zeleznicnej kolaje
Vždyť jsem to psal.alanko007 napsal:ved na to je to znacenie taka mala palicka s bielo-cervenymi pruhmi,je postavena na pravom boku zeleznicnej kolaje
Houkám pomocí mezerníku a to v dostatečný vzdálenosti. a Většinou to držím až na samotnej přejezd. [/quote]Ano a pokud tento pískáček mineš a zahoukáš pomocí mezerníku tak musíš projet bez hlášky.Pokud houkáš píšťalou "B" tak máš smůlu a končíš.
Musíš ale stisknout mezerník mezi pískáčkem a přejezdem.Pokud stiskneš před pískáčkem a držíš až k přejezdu tak tě to taky nepustí.Edie napsal:Houkám pomocí mezerníku a to v dostatečný vzdálenosti. a Většinou to držím až na samotnej přejezd.
poison napsal:Musíš ale stisknout mezerník mezi pískáčkem a přejezdem.Pokud stiskneš před pískáčkem a držíš až k přejezdu tak tě to taky nepustí.Edie napsal:Houkám pomocí mezerníku a to v dostatečný vzdálenosti. a Většinou to držím až na samotnej přejezd.
Tak to jsem zkusil a nic, mám i nastaveno 16b barvu.....vůbec nevím co s tím. asi z reinstaluju hru....Čouda napsal:Zkus AE vypnou a zase zapnout. Mě to pomáhá. Po nějaké větší editaci simulátor nějak zakolísá a simuluje už špatně. Alespoň mě to tak dělá
Tak jej zkus odebrat ruční editací - odeber jeho path, v act, servisu a trf najdi jeho linky a ty mázni. Předtím si patřičné soubory nezapomeň zálohovat.Edie napsal:Tak to jsem zkusil a nic, mám i nastaveno 16b barvu.....vůbec nevím co s tím. asi z reinstaluju hru.... (
Pokud pomohla reinstalace, tak si zazálohuj klíče msts z registrů a až se to zase stane, stačí místo reinstalace import pouhých klíčů.Edie napsal:Tak tohle mi přišlo moc složitý. Tak sem to z reinstaloval a jede to v pohodě. Jen tak mimochodem, hledám někoho, kdo by mi byl ochotnej radit s tvorbou aktivit. Byl by to někdo takový?