Problém s přejezdy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.

Edie

Průvodčí
Zdravím všechny příznivce této hry. Mám takový problém. Když přejíždím s vlakem po nechráněném přejezdu a houkám, vyskakuje mi hláška, že jsem nedal zvukové znamení. Nevěděl by někdo, co s tím?

Edie napsal:
Zdravím všechny příznivce této hry. Mám takový problém. Když přejíždím s vlakem po nechráněném přejezdu a houkám, vyskakuje mi hláška, že jsem nedal zvukové znamení. Nevěděl by někdo, co s tím?
Záleží kdy houkáš. Já začínám houkat hned u klacku a několikrát zahoukám než ten přejezd minu. Nikde tady není psáno v jaké vzdálenosti se vlastně má houkat.

ved na to je to znacenie taka mala palicka s bielo-cervenymi pruhmi,je postavena na pravom boku zeleznicnej kolaje

alanko007 napsal:
ved na to je to znacenie taka mala palicka s bielo-cervenymi pruhmi,je postavena na pravom boku zeleznicnej kolaje
Ano a pokud tento pískáček mineš a zahoukáš pomocí mezerníku tak musíš projet bez hlášky.Pokud houkáš píšťalou "B" tak máš smůlu a končíš.

Ano a pokud tento pískáček mineš a zahoukáš pomocí mezerníku tak musíš projet bez hlášky.Pokud houkáš píšťalou "B" tak máš smůlu a končíš.
Houkám pomocí mezerníku a to v dostatečný vzdálenosti. a Většinou to držím až na samotnej přejezd. [/quote]

Edie napsal:
Houkám pomocí mezerníku a to v dostatečný vzdálenosti. a Většinou to držím až na samotnej přejezd.
Musíš ale stisknout mezerník mezi pískáčkem a přejezdem.Pokud stiskneš před pískáčkem a držíš až k přejezdu tak tě to taky nepustí.

poison napsal:
Edie napsal:
Houkám pomocí mezerníku a to v dostatečný vzdálenosti. a Většinou to držím až na samotnej přejezd.
Musíš ale stisknout mezerník mezi pískáčkem a přejezdem.Pokud stiskneš před pískáčkem a držíš až k přejezdu tak tě to taky nepustí.

aha, tak to díky. Ted se mi stal ještě takovej velkej problém, v AE najednou nevidím přidanej vlak? nevěděl by někdo, jak na to :?: :?: :?: Přidal jsem teď jeden tak blbě, že mi jde přes výhybku, přes kterou mám projet, ale v AE ho nemůžu odstranit a ani otočit.

Zkus AE vypnou a zase zapnout. Mě to pomáhá. Po nějaké větší editaci simulátor nějak zakolísá a simuluje už špatně. Alespoň mě to tak dělá

Čouda napsal:
Zkus AE vypnou a zase zapnout. Mě to pomáhá. Po nějaké větší editaci simulátor nějak zakolísá a simuluje už špatně. Alespoň mě to tak dělá
Tak to jsem zkusil a nic, mám i nastaveno 16b barvu.....vůbec nevím co s tím. asi z reinstaluju hru.... :(

Edie napsal:
Tak to jsem zkusil a nic, mám i nastaveno 16b barvu.....vůbec nevím co s tím. asi z reinstaluju hru.... (
Tak jej zkus odebrat ruční editací - odeber jeho path, v act, servisu a trf najdi jeho linky a ty mázni. Předtím si patřičné soubory nezapomeň zálohovat.

Tak tohle mi přišlo moc složitý. Tak sem to z reinstaloval a jede to v pohodě. Jen tak mimochodem, hledám někoho, kdo by mi byl ochotnej radit s tvorbou aktivit:). Byl by to někdo takový?

Edie napsal:
Tak tohle mi přišlo moc složitý. Tak sem to z reinstaloval a jede to v pohodě. Jen tak mimochodem, hledám někoho, kdo by mi byl ochotnej radit s tvorbou aktivit:). Byl by to někdo takový?
Pokud pomohla reinstalace, tak si zazálohuj klíče msts z registrů a až se to zase stane, stačí místo reinstalace import pouhých klíčů.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře