Trať 240 Brno - Jihlava - problém v Open Rails

Musíš si upravit ENG podle návodu.

Jak upravit rychlobrzdu pro OpenRails aby po projetí návěsti zakazující jízdu brzda šla odbrzdit .

1) Otevřeme si ENG lokomotivy a najdeme tyto řádky
A) OverspeedMonitor a v něm najdeme 2 řádky ( jsou pod sebou)

MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake ( 1 )
MonitoringDeviceAppliesFullBrake ( 1 )

A v obou přepíšeme hodnotu 1 na 0

Opět budeme hledat tentokrát tyto řádky (Je možné že ENG tyto nebo předchozí řádky nemá , to ovšem nevadí )
2) EmergencyStopMonitor a v něm najdeme 2 řádky:

MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake ( 1 )
MonitoringDeviceAppliesFullBrake ( 1 )

A opět přepíšeme 1 na 0

Nakonec ENG uložíme a můžeme hrát .
autor: Hans363071
spoluautor :Howky

Hans363071

Poèet pøíspìvkù: 2

To mám, ale já bych chtěl (jestli se dá) vyřešit ty kolíky. LVZ to označuje jako stůj, ale po rozjezdu na dalším světelném návěstidle svítí volno.

Trochu tady opráším Trať Jihlava - Brno. Dnes jsem testnul 3D kolejivo v této trati. Je to jen tím, že jsem jí otevřel pod předělávaným XTracks. Náhled źst. Jihlava.
Zk_Jihlava-Brno_1.jpg

Já tedy nevím, ale ty změny pražců jsou hodně nelogické. Netuším, co jsi nám chtěl ukázat. Nehledě k tomu, že tam jsou špatně koleje u výpravní budovy. Nemají být rovnoběžné. Já bych se věnoval svému projektu, protože i tak tam máš ještě práce na několik životů a do jiných projektů bych nešťoural. Vím to podle sebe. Já nemám čas si ani zajezdit na vlastní trati. Buď stavět, modelovat nebo si hrát. Na obojí čas nezbývá.

Třeba číst od začátku.
Pokus se děje na zastaralé, roky opomíjené trati, která není v centru zájmu. Zřejmě už nikdo nebude kolejiště upravovat.
Jedná se o prostou výměnu stávajícího stavu přepracovávaného Globalu 090, tedy o polotovar. Autorovi jde asi především o to demonstrovat stav, možnosti i v jiných tratích a kontrast nového oproti původní "konstrukci".
Neboj se Zbyňku, na tvou trať a daný úsek to fakt nemá... ;) :D

Přesně tak, jak má to být jen demonstrace ukázky toho, jak se jednoduše změní modely kolejí používané v jednom globálu pro více Tratí, tady v Jihlavě třeba vůbec nejsou editované koleje ani výhybky, tak je přesně vidět že se do toho propsali všechny výhybky, všechny koleje v jsou původní základní textuře, ale i ta se pro koleje bez nějakých přípon Jako je například_D nebo concrete pouhou změnou názvu textury vlastně upravit, a všechno co je jako základní kolej bez nějakých přípon a přívlastků, se může změnit zrovna třeba jen na koleje s dřevěnými pražci, nebo starými betonovými pražci. To taky byla moje původní a prvotní myšlenka při rozšiřování kolejiva xtracks s přívlastkem UZK. Jinými slovy přepsat texturu Acleantrack1.ace na Concrete.ace se přehodí vzhled kolejí v celé trati bez jakékoli editace. Ale to snad nemusím vysvětlovat. Nestavíme 1.den, že??

Back
Nahoře