Šnek
Vlakvedoucí
To byla otázka.Když to tvrdíš, ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To byla otázka.Když to tvrdíš, ...
To by musela splňovat základní parametr otázky. Učí se to díťátka už na základní škole. Napsal jsi oznam.To byla otázka.
Zřejmě tvým stabým místem v PC nebude grafika, ale procesor, což by dávalo smysl právě v Praze, kde je velké množství objektů.Zdravím,
Mám problém s grafikou v OR poradíte mi prosím? Ide totiž o to, že som kupoval novú grafickú NVIDIA GTX 1650 Super predtým som mal GT 1030 a nevidím zatiaľ zlepšenie grafiky, resp. FPS stále je napr. na trati 321 v Prahe FPS 25 čo som mal aj na GT 1030. Neviete ako by sa to mohlo zlepšiť? Zlepší sa to nastavením FPS v grafickom ovládači NVIDIA? Alebo ako mám vytiahnuť hore FPS?
Vdaka
Ked sa smiem čo má spoločné s tým procesor?Zřejmě tvým stabým místem v PC nebude grafika, ale procesor, což by dávalo smysl právě v Praze, kde je velké množství objektů.
Musíte si uvědomit, že například fyzika a zvuky se počítají na určitých rezervovaných vláknech a využívají pro sebe dostupné prostředky jako jsou cache paměti a další. OR CZ/SK dokáže využít až 5 vláken CPU. Takže ideální procesor je 6 jádro generace Ryzen/Skylake a vyšší se samozřejmě co nejrychlejšími jádry s vysokým IPC.Ked sa smiem čo má spoločné s tým procesor?