ČD Apee 139

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku

dem

Strojvedoucí
Textúry mi pravdepodobne robil Viaxern......Ležia mi na disku už poriadne dlho, tak sa snažím to dať do kopy nech to nie je zbytočná robota zo strany skinára....

Zatiaľ som upravil len škatule pod vozom podľa pokynov skinára.

apee139.jpg apee139_2.jpg

Pustil som sa do interieru...

int2.jpg int1.jpg

Upravené okná....Teraz by som rád urobil sedačky, ale chýba mi dobrá foto o tom, ako vlastne idú..Viem, že sú dva a jeden rad. Aj to viem že sa mení smer sedačiek po troch....Zakaždou trojkou je stolík. Ale na ktorej strane sú dve a na ktorej jeden rad a ako vlastne od začiatku sedane začínajú to by som potreboval foto.....Máte niekto ?

Tak som na to asi prišiel...Na strane hajzlu sú dva rady, lebo je tam viac miesta......A začína to klasicky trojkou......Uvidíme ako mi to vyjde do konca.

Stačí Poison. Dík. Ten wagonweb poznám. TO je prvé kam pozerám, ale fotky o ničom.

To ani stará mama zatiaľ nevie....Jedno je isté. Roboty už na tom veľa nie je a tak možno raz bude.

A co bys chtěl od nás asi napsat, dvacet příspěvků se slovem krása, paráda, moc se těším? Když tedy připomínku, mohlo by opěradlo třetí sedačky v singl řadě obsahovat flek po mastné hlavě? ;)
Tím lajkem jsem chtěl vyjádřit, že se mi to líbí, k tomu je ten lajk i vytvořen.

Je omnoho lepšie napísať páči sa mi to, bez akýchkoľvek emočných výlevov, ako dať laik. Pre mňa určite. Ja ich vôbec nemám rád....A asi ich prestanem aj používať.

Dem:
Pokud mi z toho spadla brada a nemám slov, tak radši dám "jen" laik, než tady nesmyslně slovně onanovat. A "zasírat" vlákno. Ale když už tedy plkám, tak tedy:

Je to nádhera a já osobně si moc vážím lidí, co umí a stále ještě mají chuť do MSTS něco vytvořit. Předem díky!

Ps.: asi by jsi radši chtěl slyšet nějakou konstruktivní kritiku, ale já fakt nevím, co bych vytkl.

Back
Nahoře