MSTS nefunkcni klavesnice

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pepas
  • Datum začátku Datum začátku
P

Pepas

Host
nevite nahodou někdo jak zprovoznit klavesnici???
hra normalně funguje ale nejde ovladat, jen myší...

diky..

Pepas napsal:
nevite nahodou někdo jak zprovoznit klavesnici???
hra normalně funguje ale nejde ovladat, jen myší...

diky..
Ahoj, to se mi stává pořád.Vždy to schodím na lištu a je po problému.
Zkus to.

tak rada možná dobrá. akorat jakmile to shodim na lištu, tak se mi to už nepovede vratit zpět...

ale i tak dik...

Pepas napsal:
tak rada možná dobrá. akorat jakmile to shodim na lištu, tak se mi to už nepovede vratit zpět...

ale i tak dik...
Ahoj, to nechápu že se ti to nevrátí zpět.Při začínající jízdě to schod na lištu a opět to nahoď do hry.

Někde se tu už řešilo co to způsobuje. Myslím, že to byla nějaká chyba v registrech. Zkuste to pohledat. Jinak mě to dělá pouze u trati BP Luhačovice a 321. trať 180 je v pohodě. Tam je také nějak samovolně vybavena ta ukázka od KUJu na začátku. možná to bude tím. Nevím.

děkuju všem za radu nakonec se mi to už povedlo...
Díky, díky, díky.. :wink:

Zmenil som Global a prestala mi fungovať pri štarte MSTS klávesnica. Dal som iný Global a fungovala. Nakoniec som prišiel na to, že ak zmažem video spustení z Globalu ( súbor startup.mpg ), tak klávesnica funguje normálne. Skúste vyskúšať...

Ad Nebulus:
Velké díky ! Ten Váš tip je senzační - nejen že jsem se zbavil té "znělky". a ještě funguje klávesnice (aníž bych musel "přelézat" na lištu a zpět).
Tři roky jsem si s tím nevěděl rady ...... ještě jednou díky.

Té otravné znělky se lze zbavit i jinak. Najděte v registrech klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer\ShowLogo a nastavte jeho hodnotu na nulu.

7 a 9 musíš mačkat na numerické klávesnici (té samostatné číselné vpravo a musí ti svítit kontrolka NumLock) ...

Back
Nahoře