ZSSK BDs - Bdsee

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
Premapovaný bok, odstránené drobné nepresnosti po rezaní.:

bds4.jpg

Teraz ešte druhý bok........A skúšobný export kvôli tieňom...

Začína sa to podobať na vagón.....

bds6.jpg

Občas by ste mali niekto niečo napísať, lebo ma admin a moderátori zdrbú za spamovanie vlastného vlákna........

Dem si sa nejak rozbehol, čo je veľmi dobré. Tu si myslím že nieje čo vytknúť. Ty to proste vieš do tých detailov. Len malá otázka to robíš nový model?

Dodo: keďže Bds ešte vo svojich radoch nemám, tak zrejme ano :)

Tax: matroš nemám... :) Možno by sa dalo s nejakého nafoteného zeleného ČD, keď boli celozelené.....Uvidíme. :)

Otázka trochu mimo téma, ale to je "obyčejné" BDsko na Slovensku taková vzácnost? Podle některých stránek jich je pouhých 8 + 2 a Bdsee také jen 6 kusů, tedy úhrnem 16? Bdsheer pouze dalších 6 ... přijde mi to jako strašně malý počet, když tady je vidíme téměř na každém vlaku ... :eek:

Modelu jinak myslím že není co vytknout, tydle víkendové Demovy celodenní krasojízdy mě vždy "baví". ;)

No veľa ich nie je.....U nás sa už nič nepreváža....Teraz ich začali dávať do Zvolenských rýchlikov kvôli bicyklom.

Začala sa úprava interiéru.

new-5.JPG

dem: Vyzerá to naozaj dobre. Držím palce v tvorbe a verím že by sme sa mohli konečne dočkať poriadného modelu "karčmy" teda reštauračného vozňa. Také WR by bolo super.

To ako keby som počul Pikka.....Ale ja dokážem odpovedať aj tebe, len to čo jemu....Nie je matroš....

dem: Vieš ja sa venujem aj železničnému modelárstvu a tam tiež žiaden reštaurák ku Ypsilonom nemáme takže ja to mám odtiaľ. Bez neho to nie je ono. Nezaregistroval som príspevok od Pikka kde sa o tom spomenul.

Back
Nahoře