Train Simulator 201x

Jo, všechny jiné hry i aplikace jedou v pohodě a bez problému. jen ta nejoblíbenější ne - RailWorks.

Ne? Tak potom priraď Railworks.exe v ovládacom paneli NVidie na spúšťanie s GK NVidia, nie s integrovanou grafikou...

Dal jsem grafický procesor Vysokovýkonný procesor NVIDIA, restartoval jsem PC spustil RW a pořád stejná chyba. :(

Fakt ma už nič nenapadá. Pokiaľ ti všetko ostatné ide, máš najnovší ovládač, a grafika zjavne nemá hw závadu, tak potom už len opätovne skúsiť to celé odinštalovať, zmazať adresár, kde to bolo, prečistiť registre, defragmentovať disk, reštartnúť komp a nainštalovať znovu. Ak už ani potom nie, tak kontaktovať DTG a popísať im problém. Možno budú vedieť, kde môže byť chyba.

Už to po celé reinstalaci počítače konečně jede, ale když stáhnu mapu, tak v Quick Drive i ve Standart jede, ale když mapu načtu při vytváření scénáře, ba i u normálně upravování trati (v buildu) tak mám všechny mapy celé černé viz obrázek (trať 341 Uherský Brod-pohled od Újezdce u Luhačovic). To samé i při vytvoření nové mapy. Nevíte, co s tím?

IMG_0340.JPG Tou černotou se nezabývejte, ale poraďte co s tímhle- Když jsem v utilities, dám Install, vyberu Trat292.rwp a dám instalovat, napíše to tuto tabulku a když dám pokračovat, tak se stejně nic nenainstaluje. Všem díky za odpovědi.Zobrazit přílohu 14972

Modelovat neumím, ale chtěl bych. Stejně tak neumím dělat repainty-nevím, jaký použít popř. stáhnout program.

Nie nepracuje.....

Milane, máš pravdu, nepracuje. Ale to neznamená, že se někdo s tímto vozidlem už v TS neprojel :p

20170211193908_1.jpg 20170211193930_1.jpg 20170211193958_1.jpg

Schválně jsem koukal na data souborů a export včetně prvních jízd proběhl v roce 2013.
Nejsmutnější je, že to má i kabinu a dokonce naskriptované, alespoň přibližně, řízení. Myšleno to motání pákama :D.
Ale prostě nejsou lidi :(

A akých ľudí ešte treba, aby to bolo vydané? Má to exteriér, interiér, kabínu, dokonca aj naskriptované približné ovládanie. Čo viac je potreba? Už to len vydať, nikoho iného to už nechce ;)

Back
Nahoře