Train Simulator 201x

kiski, co třeba zvuky. Na to opravdu nejsou lidi a asi ani možnosti. U T 211 jsem něco zkoušel stvořit, ale nechovalo se to podle mých představ.

U T 211 jsem něco zkoušel stvořit, ale nechovalo se to podle mých představ
Stejný problém bude 810. To, co dodal Kadr s těmi náběhy a doběhy mi přijde strašný, když plynule reguluju otáčky motoru. A to jsem absolutní hluchoň :)

Však tam daj zvuky s peršingu a je to. :) To by bola paseka......Ja inak nerozumiem tomuto nevydávaniu modelov, lebo tomu niečo chýba. To by som ja nemohol dať von ani jeden model....Tým stále niečo chýba.....Teraz robím IVK salon len podľa videí s YT, lebo fotky mám len na jednu stranu. A na videu toho veľa vidieť nie je, tak improvizujem. A nemyslím si že by to niekoho trápilo.....

Ja inak nerozumiem tomuto nevydávaniu modelov, lebo tomu niečo chýba
Milane, mrkni na RW fórum (klidně jako neregistrovaný) a hned uvidíš. Jakmile s Honzou něco dáme ven, okamžitě je to sepsuto a zkritizováno. Tamější komunita je velmi náročná. Sic je pravada, že 90 % kritiky je od uživatelů, kteří nemají ani šajn, co tvorba obnáší a kolik zabere času. A že je to zdarma, to je bráno jako samozřejmost, stejně to zdrbneme :). Tak se nediv ;)

Trošku sa aj tak divím......Mne zobrali model , nie len prerobili nastavenia a to aj napriek tomu, že som to pri komunikácii s nimi nedovolil.....Vidím ich v trainze , dokonca čosi už aj v RW a teraz čo mám s tým robiť? Jediné čo môžem je tešiť sa s toho, že to použijem aj ja a že je to kvalitne spracované. Ja som už rezignoval robiť policajta na internete. Vymodelujem, vydám a potom ďalej neriešim.....

Skúste to aj vy. RW by bolo bohatšie o krásne modeli......

p.s: ja som napríklad zostal zarazený pri stiahnutí TT trate s netu......Nemám ju momentálne inštalovanú, nemám zálohu a prišiel som o kvalitnú trať. Prečo to neviem. ALe je to škoda.....Keby to bol paskvil, tak to pochopím. ALe takú kvalitu zahodiť....Romane nerozumiem ničomu.

Hru hraji krátce,tak nevím kde dělám chybu,nebo jestli se jedná o bug. Někdy se mi totiž stane,že při zastavení ve stanici (vždy přesně v šipce) nejdou otevřít dveře (tlačítko postavičky prosvětlené),když to nejde ani např. po 2 minutách,tak se rozjedu,po chvíli hláška o nesplnění úkolu.

Další zákys který nechápu. V misích s DB BR 155 Critical run to Koln ad. se několikrát mašina zastaví (je třeba reset ovl. volantem,vycvaknout páčku nelevo pro kvitaci alarmu), pomiňme to,že musím v určitých intervalech potvrdit bezp. tlačítko (!). Co dělám špatně?

No možno nerešpektuješ návesť na návestidle........A možno robíš zle niečo úplne iné. Ak chceš vedieť čo robíš zle, naštuduj si danú loko a nemecký návestný systém a potom garantovane prejdeš normálne.

V příspěvku výše píši, že "pomiňme to,že musím v určitých intervalech potvrdit bezp. tlačítko", myslím tím,že odmačkávám.Takže spíše ty návěstidla.

A není to náhodou po Výstraze nebo po snižování rychlosti (včetně traťové) a nezmáčknuté PZB Wachsam?

Ano je to také možné, výstraha PZB se mi několikrát v pravém horním rohu zobrazuje.Můžete mi poradit,kde se to tlačítko nachází,předpokládám,že nejde o to červené s rukou, což je asi nouze.Všemu se teprve učím,takže se omlouvám za takovéto dotazy.Ale dělám pokroky,už jsem se z http://www.sh1.org/eisenbahn/shhp.htm naučil návěstidla:D. Ještě mi dovolte jeden dotaz (ale kdoví,bude jich určitě ještě víc). V misích, kde mám na seřadišti pospojovat několik nákl. souprav mi není zřejmé, ok které jde. Na youtube jsem našel video,kde si hráč vyvolal nějakou klávesou označení vagonů.Můžete poradit? Díky.

Na každé mašině je jinde, zpravidla bývá na levou ruku. Jsou tři vedle sebe - Befehl (vlevo), Frei a Wachsam (vpravo), Wachsam má na sobě kuličku (aby šlo nahmátnout).
Mačká se do 4 sec po minutí návěsti Vr0, Vr2, Ne2, Bü0.

Back
Nahoře