Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavba zatím nepokračuje.Pokračuje stavba Plzeňských tramvají? Jestli ne rád bych Plzeňské tramvaje dostavěl.
Návěstní soustava je autorská od kol. VrbaMa. Funguje dobře, ale někdy se stane, že čtvrté návěstidlo od nám. Republiky ve směru k nádraží si postaví hlavu a po projetí cca 8 až 20 traffiků se kousne a zastaví celý provoz. Příčinu neznám. Řeším to tak, že návěstidlo kousek posunu, nechám přepočítat všechny Act a pak to zase 2-3 měsíce funguje.
Díky za doplnění.Narazil jsem na tohle se zpožděním.
Návěstní soustava nejsou můj výrobek. Návěstní systém vyráběl kdysi myslím Jirka Polák pro nějakou trať asi Ostravu odkud jsou převzaté a s drobnými úpravami opět od Jirky Poláka dosazeny do Plzně.
Z Ostravy jsem převzal autoblokový systém skrytých návěstidel, aby se dalo jezdit se soupravama za sebou. Trať byla stavěna podle dat kolem roku 2002. Za mě byly nejvíce problémy v zastávce Sady pětatřicátníků ve směru na jih se sjíždějí linky 1, 2, 4 a ve skutečnosti se tam s odřenýma ušima vešly soupravy dvě dvojice T3 (linka 4 + 2) a jedna T3 nebo Astra (linka 1). Za dob MSTS to byly jen dvě dvojice T3 a byla plná zastávka. Dalším problémem bylo odbočování tramvají doleva přes protisměr. Vrtochy MSTS se nedaly předvídat a pokaždé se to chovalo jinak.
Ostatní už musí zodpovědět @pepeQ-2