Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Dobrý den, pro virtuální železniční společnost která plánuje jezdit v MSTS hledáme někoho kdo by mohl oskinovat lokomotivu a vagony do fiktivních barev.
Škoda, že to skončilo v odpadu. Například komunita kolem OMSi (simulátor autobusů) si vytvořila několik fiktivních firem a mezi sebou soutěží. Já tomu sice nehovím, ale když je to baví proč ne....
A nakonec když mohou být fiktivní tratě, proč by nemohli být fiktivní dopravci? Osobně jsem jednoho takového dopravce založil někdy v letech 2007-8, ujal se a nikdo neprotestoval. A nejenže se jezdí. Postupně se přidali i modeláři a tak mám nejen skiny vozidel tohoto dopravce, ale i modely. Potíž bych viděl akorát v tom, že se tu o tom více mluví, než dělá.
Přátelé toto mi připadá už - bez urážky - dosti ujeté (nechci se nikoho dotknout, každému podle jeho gusta). To už je jak koukat na animované japonské seriály, které zřejmě generují počítače. Chtěl bych mít v životě tolik času...
Zas na druhou stranu v multiplayeru to může být zábava, proč ne. Přesunu to z Odpadu do Skiny modelů do MSTS a trochu pročistím (já to do Odpadu nehodil).
Ale aj v msts je fiktívna firma: http://msts.ondrajanis.cz/index1.php?adr=modely/mvr.php A nikto na to nehovoril že je to somarina. Človek si môže urobiť a prevádzkovať virtuálnu spoločnosť, a nemusí riešiť grafikon, ph, cestujúcich, a pritom môže byť konkurenčný dopravca ZSSK či ČD. A keď to prestane baviť tak vypne počítač i dobre. Žiadna hrozba krachu či nehody, nemusí sa riešiť ekonomika či platy zamestnancov.
Nikdo z nás před lety neuměl to, co umí dnes. Ale naučili jsme se. Takže odpověď je jednoduchá: Nejjednoduší řešení vašeho problému bude, když se naučíte skinovat taky. A pak nebudete závislí na blahovůli jiných. Uvědomte si přátelé že strvalý chronický problém MSTS i OR spočívá v tom, že nejsou lidi.
Tesat do kamene, jenže dnes je jiná doba, to co dříve někdo chtěl si udělal sám, dnes je taková doba, že když něco chci a neumím to, požádám toho kdo to zjevně umí, případně to zaplatím, vždyť já to přece chci.