aktivity Michal

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna FrantaVopička
  • Datum začátku Datum začátku
I já děkuju. Spokojenost uživatelů vždy potěší a dodává energii do další práce.

Zkoušel jsem pustit stránku na jiném vyhledávači, ale neůspěšně tak moc prosím u zaslání kabiny a aktivit pn vlaků na můj email ondra135@centrum.cz.:(

Já mám pc v pohodě jiný odkazy fingujou normálně nevím čím to je napíše mi to stránka nelze zobrazit no. Ale potřeboval bych to poslat jestli by byl někdo schopnej.

Ahoj Michale, musím říct, že jsem hrál Aktivitu (teď si přesně nevzpomenu na název) Spxxxx z Prahy do Letohradu, a musím říct, že jsem lepší aktivitu nehrál. Naprosto úžasně bylo vytvořen traffic v Praze na hlaváku, skoro vůbec se mi to nesekalo, jeden vlak odjel, druhý přijel, parádně řešené, i traffic mezi stanicemi, takto hustý traffic jsem snad ještě v žádné aktivitě neviděl. :) Díky za potěšení :D :)

Sebekriticky musím napsat, že jsou tu lepší aktivity i aktivitáři, než jsem já. Asi jsi těch aktivit ještě moc nehrál.:D Každopádně díky za pochvalu, potěší.:eek:

Naposled editoval moderátor:
No právě kdybych nehrál tak bych mlčel, ale hraju to asi už 5 let. Teď vypadám jak nějakej Jouda :D , ale me jde o to, že to bylo vymyšlené do posledního detailu. O to jde, každej umí do stanice naplácat milion trafficu, ale jak jsem psal, že si to vyřešil úplně jinak.
Např. teď hraju od Poisona aktivitu z Bratislavy do Prahy, přijíždím do Kolína a fps 1-2? :D a právě to se nestalo u Tvé aktivity. :)

Back
Nahoře