Padání uložené hry

KarlicekM

Skladník
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, kde je problém, že mi nejde načíst uložená aktivita. Když ji spustím od začátku, tak vše funguje jak má. Pokud ji uložím a spustím od uloženého místa, tak následuje pád bez jakékoliv hlášky. Včera mi to fungovalo bez problémů, tak nevím, kde se stala chyba.

Tohle se mi stávalo, když uložená hra *.sav měla starší (dřívější) datum a čas než soubor trasy *.pat. Stane se to v případě, že po uložení hry spustíte AE a editujete trasu nebo parametry nějaké jiné aktivity. Jakmile se upravovaná aktivita/trasa uloží, všechny ostatní trasy v adresáři Paths "dostanou" stejný datum a čas té upravované. Druhá možnost, proč Save nefunguje, je zásah do samotné tratě v RE.

Tohle se mi stalo u mé aktivity, na ničem jiném v AE nedělám. Do dneška mi vše fungovalo správně. Když spouštím hru po úpravách v AE, tak mám save promazáno.

Neukládáš hru v době, kdy si přešel na opačné stanoviště? U některých loko uložení z opačného stanoviště nefungovalo.

Jakikoliv najetí do AE okamžitě znefunkční save. To samé instalace aktualizace a výměna mašiny či vagónu, tedy dokud nedojedu do konce nic jiného nedělám.

Pánové, díky za ochotu pomoci. Problém je vyřešen. MSTS mi opět ukázalo další záludnost, kterou si neumím vysvětlit. Zkusil jsem otevřít jinou aktivitu, po chvilce uložit a spustit. Vše fungovalo bez problémů. Potom jsem zkusit to samé v oné problémové aktivitě a šlo to už bez problémů. Tak ještě jednou díky.

Back
Nahoře