Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Protože máte všichni jistě chvalitebná vysvědčení, zasloužíte si malilinký dárek i do svojí oblíbené hry Kdo má zájem, první soukromá zamračená je na vašich oblíbených stránkách. Jedná se samozřejmě jen o repaint, musíte mít stažený i základní balík s lokomotivami 749. Reklamní obrázek zde:
Model opět zčásti využívá upravené textury z MsTS, které tentokrát připravil Lukyn_cz a pro TS201x upravil Roman. Přejeme vám pěknou zábavu.
Abychom z odpadu udělali opět vlákno co se týká zamračených z TS201x a jejich eventuálnímu převedení do OR - za mě rozhodně ano. ALE - po havárii NTB v červenci mám sice díky Taxovi nový (díky!), ale nemám stále v provozu spoustu programů a hlavně nemám nainstalovaný program pro tvorbu modelů. Kabinu i několik zamračených už exportovaných do OR mám, ale kabina je neanimovaná a na několika místech se lámou polygony a lomí světlo. Až přijde jejich čas tak se v OR snad objeví. Zatím tedy jen obrázky a nechtějte prosím vědět kdy. Lokomotivy jsou samozřejmě VELICE polygonově náročné, stejně jako samotná 3D kabina.
Opět nemám NTB, ale zato mám kupu starostí, se kterými mi bohužel nikdo z vás nepomůže. Takže až bude lepší konstelace hvězd tak možná, zatím to vypadá velice špatně s celou tvorbou.
Tak mě kluci na RW fóru popichovaly (a Pikku nenápadně v e-mailu taky ), až mi to nedalo a pokusil jsem se v Photoshopu o omalovánkovou retro verzi lokomotivy T478.1215 ....
Konečne poriadna mašina v TS Ešte tak modrého a červeného hektora, čmely, karkule ... a nejakú tú parničku a TS 201xxx bude spôsobilý Teda ešte odstrániť to logo KŽC z boku a bude to nazoaj cool
Není. Samozřejmě, že některé modely je mají, ale zrovna jsem je dal pryč, jelikož KŽC je nemá . Vůbec jsem si to v tom omalovánkovém opojení neuvědomil
Abyste si měli s čím v neděli hrát, nachystali jsme vám s Romanem slibovanou ČSD zamračenou. Moc hezky se vyjímá na trati Hanušovice - Jeseník nebo na trati ZSR170. Ovšem moc jí to sluší vlastně kdekoliv. Stahujte na známých stránkách, chyby a postřehy hlaste na patřičná místa, kde s nimi bude řádně naloženo
A protože reklamy není nikdy dost, nějaký ten obrázek navíc jistě potěší:
Zdravím,po nainstalování zjištěny tyto chyby: nefunkční měřící přístroje,nefunkční venkovní světla,hustý dým s výfuku.Jinak je model povedený.S pozdravem L.T.