Zamračené 749 v TS2016

Ahoj
U mňa sú svetlá v poriadku, nefungujú meráky, hustý dym (na voľnobeh) biely dym vystupuje aj od podvokov. Inak model paráda.:)CSDT4781215.jpg

Zdravím,verzi mám originální,vše jak má být stažen script,který byl dnes uveřejněný na foru RW stále stejný stav.L.T.

Tak to zatím odpískáme. Někde je chybka, berte to jako první pokus nanečisto :)

Tak abyste věděli, že se neflákáme, i v neděli pilně pracujeme na odstranění závad. Brainstorming nás přivedl na správnou stopu a už víme, co v balíku s ČSD strojem zlobí. A protože to víme, tak to taky odstraníme. A protože to odstraníme, tak je velká naděje na znovuzveřejnění. Buďte trpěliví a dočkáte se možná i nějakého překvapení navíc :)

Vážení přátelé, kdo chce a neodradil ho ranní pokus nanečisto, může sosat upravenou ČSD versi. Za potíže spojené s užíváním našeho addonu se předem omlouváme, tato situace nastane jednou, maximálně dvakrát za deset let :)

Tak už by to mělo být v pořádku. Stáhněte to někdo a vyzkoušejte, já na to nemám nervy :D

Protože se to posledně malilinko nevyvedlo a protože není na co čekat, nachystali jsme vám tentokrát s Romanem již avisovanou zamračenou KŽC. Moc jí to sekne s nově zveřejněnými nostalgickými vozy (viz příslušné vlákno) Stahujte na známých stránkách, chyby a postřehy (opět) hlaste na patřičná místa, kde s nimi bude (opět) řádně naloženo :)
A protože reklamy není opravdu nikdy dost, nějaký ten obrázek k tomu:

KZCT4781215_v1_1024.jpg

Zdravím,loko KŽC jsem si stáhl mám tyto problémy nejde zvuk,a kouří se od podvozku.Ostatní zamračený jsou v pořádku.Dík za odpověď.M8m o odbrzděno i ruční brzdu.

Back
Nahoře