Aktivity Dvacka

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, kolik je prosím maximální rychlost vozů Bai?
Chci do MSTS udělat včerejší výlet angličanů po krásách Jeseníků a protože mám jen jednoduchý JŘ podle kterého se řídím, tak bych potřeboval znát i maximální rychlost.
Děkuji moc za odpověď

To je možný, ale to jela směrem do Brna z Prahy ne?
Jinak já to udělám z Červenky do Šumperka a potom na trati 310 do Jeseníku

Dvacko,
nejdřív se sluší poděkovat. A tak tedy činím, díky za pohodovku R 910.
...ale: mám dotaz. Co to jsou za divná složení? nejdřív v Ol nějaký IC s krabičkama? a pak v Přerově ČD/ZSSK/RJ/krabička?

R 910-divné složení 01.jpg R 910-divné složení 02.jpg

Díky za pochvalu. :)
Zkusím ti to vysvětlit, tak jak jsem to zamýšlel.
Denně dojíždím do Olomouce do školy a v průběhu tvorby mi při čekání v Olomouci kolem nástupište projel vlak v tomto složení se 150kou a různými vozy. Žádné IC či EC to neni. V řazení byli právě i ty krabičáky, takže jsem se rozhodl to hodit do aktivity :)
A v Přerove jsem měl úmysl tam dát ty vozy v takovém řazení, protože jdou na opravu do dílen.
Jestli v Přerově nic takového nestojí, tak aspoň mám ponaučení do příště :)

Mně se spíš líbí, jak tam za každou cenu musí bejt nacpaný to otřesný oranžový eso... Opravdu si nenecháš utýct jedinou možnost udělat z toho cirkus.

Pájo, po vyjetí z Parsu jsem eso jako jeden z prvních viděl, vyfotil a hodil na forum atd. Tak proč bych si ho nedal do aktivity. Když se ti nelíbí,můžeš si jej vyměnit za jine ;)

Dvacka: ok, to jsem právě potřeboval takhle nějak osvětlit. ;)
Vsak jsem to psal nad Dvackou. 2x tydne jezdi Sv z Bohumina do Prahy a zpet z vozy do opravy a z opravy. Nevim co se vseci tak divite. A stejne je to hra, takze kdyby dvacka chtel tak si muze misto EC dat klidne toho kona z povozem co je v trainsetu

To je hodně dobrej námět do aktivity :D
Myslím, že nad nějakou mimořádkou bude lítat vrtulnik :D

Rejpavej dotaz na Dvacku ... ty krabičky byly opravdu v tomto řazení?
Ono totiž ne nadarmo se na těchto vozech píše, že ...
DSC_8765.JPG
... dokážeš si představit, co by se asi stalo, kdyby to takto někam skutečně jelo? No moc daleko by to asi nedojelo, protože souprava by byla brzo roztržená na kusy ... tedy s největší pravděpodobností by byly ty krabičky zařazeny na úplný konec vlaku - rozuměj tedy že spojovat se mohou JEN A POUZE vozy stejné konstrukce. ;) Hyperrejpalista nejsem, ale todle na mě opravdu křičí ...

Dobře, tak příště si dám pozor.
Opravdu přesně nevím, kde přesně ten krabičák byl. Nápisů na vozech si moc nevšímám, takže jsem si ani neuvědomil, že má jiné spřáhlo a smí být zařazen jen na konci vlaku.
V reálu by se zřejmě něco stalo, ale v MSTS mi bylo poté přes vysílačku řečeno, že celý vlak dojel v pořádku do cílové stanice :D :)

Back
Nahoře