Aktivity Dvacka

... spojovat se mohou JEN A POUZE vozy stejné konstrukce...
To je všeobecně zažitý laický omyl. Při splnění určitých podmínek (viz články 21-26 předpisu D2/1) se vozy lehké stavby před vozy stavby normální zařazovat mohou a mohly. A u souprav 1306/1307 se to i děje a je to vyhlašováno depešemi. Kromě toho si nejsem jistý, jestli se ty nápisy vůbec ještě umísťují. ;)
I když musím uznat, že mě ta souprava do očí udeřila také! :)

Abych pravdu řekl, tak mně ten skleník 010 mezi taky docela překvapil, obvzlášť když je to konstrukčně opravdu autobus na kolejích. :-)

Když bereš km/h, tak máš pravdu. Když vezmeš kN, tak to celkem sedí. :p

Musím ti pochválit aktivitu Ex 144 Odra, moc pohodové poježdění. Akorát mám jedinou věc co mne okamžitě padla do oka a to již po několikáté stejně jak u dalších aktivitářů špatně sestavený con. LEO expresu z maďarského Flirtu. ;)

Díky za pochvalu :) jsem rád, že sis ji užil.
Je pravda, že consist maďarského Flitru jsem nikdy nedokázal správně poskládat. Dnes dopoledne jsem zkoušel skládat různé varianty Flitru a už by to u další aktivity mělo být v pořádku. Tak se uvidí. Teď jen počkat na aktualizaci tratě 321 ;)

Ahoj dvacka, hram tvoju poslednu aktivitu R887 cez Open rails, všetko vyzerá byť okej, len ja z Olomouca odchadzam cca minutu a pol po pravidelnom odchode hned ako odide pendolino a predomnou sa pohnu supravy a zmiznu. To iste Prerov kde stojím pri nastupišti s cca 2 minútami meškania a vlaky miznu. Bolo by možné prosím ťa ten consistom pridať čas aby tam stali do budúca dlhšie? Neviem či z olomouca sa ide presne podla cp ale v or idem až o tu minutu neskor :) diki!

Ahoj,
podle SJŘ máš z Olomouce odjíždět v 11.54. Z důvodu předjíždění EC a Pendolinem odjíždíš 10.59 tak, jak je to uvedeno v JŘ pod F10.
Já OR nevedu a aktivita byla testována pro MSTS, je možné, že se okolní traffic i tvoje jízda od MSTS liší. Můžu předělat WP na více minut, aby traffic při odjezdu byl stále na svém místě.

Nic nepředělávej, aktivita je dělána v MSTS a ne v OR. Aktivity pro OR budou na mém webu označeny, ostatní jsou výhradně pro MSTS a v OR se nikdy nebudou chovat tak, jak byly vytvořeny!

už som ju prešiel ;) stihol som aj predbiehanie EC sobiesky v Huline :D pekná aktivita do Stareho Mesta -1 na príjazde :) Open Rails 2016-10-16 12-32-55.jpg

Ahoj,musím pochválit aktivitu IC 514 Opava! Děkuji,jen v Hoštejně na odjezdovém zhlaví byla pomalá jízda předvěštěná na vjezd.straně stanice pouze z koleje č2.a rozkaz o pom. jízdách nebyl dodán:).Traffic perfektní!Ještě jednou díky!!! S pozdravem Radek.:)

OR pro mne zatím není a asi hned tak nebude korektní, jen mne mrzí že spousta aktivářů na MSTS prdí.

@Masinkar
Jak psal Stavitelxx ve svém vlákně o trati, cituji: "Odstraněny značky pomalé jízdy "Z" a "K" ze stanic Moravany a Hoštejn.
Tyto značky jsem tam umístil, když jsem kamarádovi chystal aktivitu s podrazy.....a zapomněl jsem je potom smazat, takže teď už jsou pryč."

Takže tato pomalá jízda se pro aktivitu ve stanici Hoštejn nevztahovala, tudíž jsem pro ni nedal žádný rozkaz. Jinak děkuji moc za pochvalu :)

@Klokan 35
Moje aktivity jsou dělané pro MSTS, nikoli pro OR. Myslím, že je ještě dost aktivitářů, co tvoří pro MSTS.

To Acatus: Jestli se ptáš na stanovenou rychlost, tak odpovím za Dvacku. V úseku Břeclav - Přerov 100 km/h, Přerov - Petrovice u/K 85 km/h. :)

To Dvacka: Dnes jsem si zajel tvou novou aktivitu "Os 3063" - nedostanu hned z Mošnova souhlas k odjezdu od vlakvedoucího (po čase odjezdu). :) Jakto? :) Poté totiž jedu, obrátím Pantera na Mošnov a úkol mi nechce skončit. :(

Back
Nahoře