Aktivity Dvacka

Ahoj,
v Mošnově by po čase odjezdu měla vlakvedoucí zapískat a můžes odjíždět. Já se ještě na to mohu zítra podívat :)

Ahoj, jsem nováček, jen bych se potřeboval zeptat - v tvé aktivitě IC 514 Opava, proč na svinovském zhlaví v Polance nad Odrou při jízdě ze Svinova naskočí stůj mezi vexlemi? Aniž tam je návěstidlo, netuším, zda je to chyba z tvé strany či od tvůrce tratě 321.

Ahoj,
ve Svinově tě má předjíždět Ex 540, který v Polance najíždí na tvoji kolej, takže tě blokuje a na odjezdovém návěstidle v Polance nad Odrou je stůj, které po chvíli se změní na výstrahu a ty za Ex 540 jedeš na autoblok až do Jistebníku.
O jiném stůj mezi vexlemi nevím a nikdy při žádném testu se mi nic takového nestalo.
Pokud jedeš aktivitu v OR, tak s tím nic nenadělám.

Já jezdím bez TM, ale je možné, že to tam je. Já si toho nikdy nevšiml. Pokud to jde projet, ignoroval bych to. Úmysl v aktivitě to rozhodně není. :)

Dvacko, právě odsloužena šichta na NEx 46754 a teda... velká poklona Tobě. Výborná aktivita. A moc se mi líbilo ukončení v Petrovicích.
Ještě jednou chválím. ;)

S příchodem nové aktualizace Tratě 321 jsem se rozhoupal k vytvoření aktivity Rx 756 "Karlštejn". Zítra mě čeká finální test a poté by měla být ke stažení na známém webu :)

Rx756_7.jpg

Většina mých aktivit pro Trať 321 byla opravena na aktualizaci 28.
Jen aktivity Ex 144 a Nex 46754 jsou zatím funkční na aktualizaci 27 a poté budou opraveny až s aktualizací 29. ;)

U aktivity Ex 530 jsem byl upozorněn na chybějící consist hráče. Oprava je již na webu pod původním odkazem ;).

Zdravím,
rozhodl jsem se dělat odklonový rj 373 z Prahy do Vídně, ale narazil jsem na jeden problém.
Věděl by prosím někdo, kde bych našel JŘ a řazení vlaků v úseku Břeclav - Vídeň? :)
Nikdy jsem v tomto úseku nejel a nemám sebemenší potuchy, jak to zde jezdí.

Díky za rady, popř.odkazy :)

Čéče to není takový problém, hlavně abys cestou nenarazil na větší problém :)
ODKAZ
Změnou čísla na konci odkazu si zobrazíš jiné tratě podle čísel na mapě.
Jo a řazení si vycucni ZDE

Není zač, z ČT na Přerov, když je odklonový? Začal jsem něco podobného jen opačně, ale Vídeň v MSTS jsem měl horší než Prahu či Ovu tak jsem to vzdal.

Ano, z ČT na Přerov. Loni v květnu takto jel rj 73 "Bedřich Smetana" odklonem kvůli nehodě u Blanska (pokud se nepletu). A když je ta nová Vídeň v Trati 321, tak toho musím využít :)

Chci Ti poděkovat za pěkné aktivity rychlíků Rx 756 Karlštejn, EC 178 Alois Negrelli a RJ 373 W.A. Mozart a zvláště pak za aktivitu NEx 41359. Aktivity jsou velice hezké a ztrávil jsem příjemný čas při jejich projetí. Přeji Ti mnoho podobných nápadů :D.

Back
Nahoře