V AE mi zmizeli vlaky

plukas

Pokladník
Ahoj všem, nevím, jestli se to tu už řešilo, zkoušel jsem to hledat, ale nenašel a tak zakládám toho vlákno.

V AE mi zničehonic zmizeli vlaky. Když si pustím čas, abych viděl jak se mi vlaky hejbou, kde se potkávaj a tak, tak se mi nic nezobrazuje. Prosím nevíte čím to je????

Please help !! nutné

s pozdravem Plukas

plukas napsal:
Ahoj všem, nevím, jestli se to tu už řešilo, zkoušel jsem to hledat, ale nenašel a tak zakládám toho vlákno.

V AE mi zničehonic zmizeli vlaky. Když si pustím čas, abych viděl jak se mi vlaky hejbou, kde se potkávaj a tak, tak se mi nic nezobrazuje. Prosím nevíte čím to je????

Please help !! nutné

s pozdravem Plukas

Zkus aefix, mělo by to pomoci - je např. u Johnze

Příště než se dáš do reinstalu nejdříve vrať systém pomocí obnovení na den kdy to ještě šlo.Mě to funguje a vždy mi to pomohlo.

poison: Keďže sa jedná o krpu v registroch, tak je to, že obnova pomáha nanajvýš pochopiteľné ... enem sa divím, že aefix nepomohol ... to si mohol dumpnúť registre a kuknúť sa na to čo to tam zasa robí ...

JOHNZ napsal:
poison: Keďže sa jedná o krpu v registroch, tak je to, že obnova pomáha nanajvýš pochopiteľné
Pro tebe JOHNZI ano,ale jak je vidět tak pro Plukase ne.Proto se vrhnul na nejhorší řešení,reinstal.Kdyby si mu to napsal dříve než profesionální odpověď na mé řešení,mohl se reinstalu vyhnout.
Příště bude chytřejší a použije tvé metody,nebo obnoví systém.

Naposled editoval moderátor:
Děkuji vám za nápovědy. Třeba pokud se to stane někomu dalšímu, tak alespon bude vědět, co s tím. Reinstal byl krátký naštěstí a všechno mi to funguje.

děkuji vám

to Poison: tvoje řešení by mě ani ve snu nenapadlo

plukas napsal:
Z toho si nic nedělej.Taky jsem kdysi reinstaloval.Hlavně,abys měl hodně nápadů na aktivity a měl na ně chuť a nebyl jako já,bez ní.

Já taky poslední dobou nemám chuť na nic. Z toho si nic nedělejte. bude to tím hezkým počasím, kdy je člověk radči venku a potom přijde domů mrtvej a de radši spát nebo koukat na bedu místo modelování nebo skinování

poison napsal:
plukas napsal:
Z toho si nic nedělej.Taky jsem kdysi reinstaloval.Hlavně,abys měl hodně nápadů na aktivity a měl na ně chuť a nebyl jako já,bez ní.

Tak nápadů já mám zatím na rozdávání :-). Chut taky, jen mi chvíli trvá, než něco vydám

Mám jeden problém

V AE mi nechce zobraziť 163.122 ZSSK a ani vozeň Beer od Zbyňka...
Ale v Conbuilderi ide všetko ako má a súbory pozná.Zato AE ich nepozná,neviete v čom je problém???
Keď si spravím súpravu v Conbuilderi tak to ide ale táto súprava nejde zobraziť potom v AE,vôbec tam nie je ani v ponuke...Vďaka za pomoc ak sa niekto najde.Majte sa

To se nezobrazí vůbec, nebo po najetí na ně vyskočí nějaká chybová hláška? Nejjednodušší bude tyto složky odstranit a znova stáhnout z http://msts.sinus.cz , případně stáhnout i updaty trainsetu od Zbyňka.

Skusil som urobiť 163.122 v AE a napísalo mi,že nejde hrať,ako keby to bola len súprava bez mašiny...Ale cab nadefinovaný má,je to stiahnute zo Sinusy,mam trainset len BP,ale fakt neviem prečo to nejde...
Pošlem aj screen hlášky keď tu budem

Zbyněk na svojej stránke píše, že mal niekde preklep na tejto mašinke a že je to opravené. Skús ju stiahnuť znova.

Kank : Toto je ono...

http://data.edisk.sk:8080/c/c9a941374ef2446ddcd4680c49649c73/163.122.JPG

Dráčik : Konkrétne 163.122 ZSSK ? Ok,pozriem sa na to
3) Beer od Zbyňka - ale ten sa nechce zobraziť v AE

Tak ten Beer od Zbyňka mi nechce ísť zobraziť ani za svet a nemám šajn čo robiť...Stiahol som ho odznova a stále nič...:(

Shadder, chtel jsem se vas zeptat, proc si delate aktivitu na Severovychodnim koridoru USA a pritom do nej davate ceska vozidla, neni to jako pest na oko ? :wink:

P.S. Nicmene proti gustu zadny ......

Čuril : Kludne mi tykaj...

V Northeast cor. sa to rýchlejšie spúšťa ako keď dám 321 lebo to dlhšie trvá kým sa načíta trať...Žeby to bolo tým??

Samozrejme,že hrám len 321,a na NC si len pozerám a robím skusobne consisty

Shader napsal:
Čuril : Kludne mi tykaj...

V Northeast cor. sa to rýchlejšie spúšťa ako keď dám 321 lebo to dlhšie trvá kým sa načíta trať...Žeby to bolo tým??

Samozrejme,že hrám len 321,a na NC si len pozerám a robím skusobne consisty

Jako je mi to jasny, je to tvoje vec, jakou aktivitu si udelas a jake vozidla si do ni das, cili je to tvoje vec a moje zbytecna zvedavost nebo-li starost, ale kdyz tak ti vrele doporucuji trat Luhacovice, neni tak velka a nacte se velice rychle nebo slovenska trat Kosice - Hidasnemeti, ty se spousteji rychle a navic si takhle otestujes v aktivitach navestni system.

Apropo, ja co ted pouzivam trate BP,321,Luhacovice,Trat169, tak uz vubec nejezdim na zahranicnich tratich, jen jen musim mit defaultne nainstalovane ale uz mi to nic nerika. :wink:

Back
Nahoře