MSTS katalog

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna sigi
  • Datum začátku Datum začátku
He he. Také mne napadlo například na OneDrive si zálohovat celý Trainset. Ale to bych musel mít optickou linku, protože se svým nejrychlejším uploadem v práci 2 mega bych to kopíroval asi dva týdny. Respektive než bych to tam po kouskách nakopíroval, tak mi skončí licence Office365 a zůstane mi jen těch 30 giga, což by stačilo jen na ten trainset.

Ale jako nějaký katalog, co kde u koho stáhnout by určitě špatný nebyl. Protože, když mi někdo řekne číslo nějaké mašiny, opravdu bych nevěděl, u koho model nebo skin hledat. Ale to by na ty stránky museli odkazy dávat sami autoři těchto vozidel. Nějaká třetí strana to totiž může udělat způsobem, že by se to autorovi nemuselo líbit. A navíc, kolik takových aktivních lidí už dávno MSTS odložilo. Například skiny od Čoudy ? Hodně jeho věcí je u mě v TBP, ale existují ještě veřejné stránky ? Mám dojem, že některé jeho věci zmizely a stáhnout se už nedaly.
Jelikož nejsem v obraze, možná se mýlím a tyto skiny u někoho ke stažení jsou.

Kucí, já mám komplet trainset od Filipa Havla. Pokud by někdo chtěl starší skiny či modely.

No skvělý. A já měl vždy "morální dilema", když jsem si vyšolíchal (přeskinoval) něčí model. Něco málo do světa šlo, např. skiny na Kebarkovy modely, něco bylo outsourcované (Pikku, JirikTK), ale valná většina skinů především na zahraniční modely nikdy nepřekročila teritorium HDD a DVD. A už jsem řešil i katastrofu padlého disku (bez záloh).

Mě zase např. schází poslední Kadrova tvorba, kdyby se náhodou u někoho našla, autor předpokládám už i zapomněl, co je to MSTS za zkratka... :D

Kank už pro MSTS řadu let nedělá, takže asi stránky nekontroluje a něco je již nefunkční.
Je to škoda, protože z jeho tvorby se nakladní vozy v dnešní době na dráze hodně vyskytuji a do aktivit jsou super :)

Hoší hoši. Co nefunguje, jednu dobu nefungovali žádné stránky, kde byl ten Bluebord. Stačí tu část odmazat a vůz stáhneš. Kank o tom ví, jen nemá čas.

Zrušenie tejto služby dodnes nechápem.Keby to mierne spoplatnili tak by sa to oplatilo.

Taky nechápu proč se ta služba u blueboardu zrušila, když to používalo tolik user, ale aspoň to řekli předem a nebylo to ze dne na den pryč. Já přešel k vsevjednom.cz kde počítadla zatím fungují dobře, skvělá je i anketa, kde se dají blokovat IP takže to není jako jinde kde se dá jednoduše naklepat hlasy opakovaně, tam už se ovšem platí smsku 30 Kč ročně. Ale jak píše Joska stačí upravit link kde se umaže část s počítadlem a jde to stáhnout normálně.

To je zaujimave. Vyhladal som svoj a naschval som skusil subor ktori uz nemam na webe a stiahol som ho... Treba len skusat... Tych zaloh je tam viac... Každý krúžok na kalendári je záloha s iného obdobia.

Do odkazů na weby s vozidly použitými v aktivitách potřebuji funkční web a ne nějaký archiv, navíc půlka uživatelů, hlavně těch mladších ročníků to těžko najde i když to mají na zlatém podnose, proto jsem se ptal, zda tento web ještě někdy bude fungovat. Při jeho vzniku to vypadalo na pompézní dílo a najednou je všechno fuč.

Back
Nahoře