Aktivity Dan J. #2

Tak když už se tu tolik hovořilo o volné jízdě, dneska jsem si jednu dal. Test soupravy nové soukromé společnosti na tratích ČD jednoho nejmenovaného dopravce chystaná pro GVD 2016 v Zábřehu na Moravě:

Zitra musim zajet do Zabreha a budu doufat, ze uvidim nazivo Santu se sobama :D :D
Jak je vidno, tak v MSTS je mozne vse :)
Dane, je to neverejne a nebo se to da nekde stahnout? ;)

Určitě to veřejné je, jen kdybych já věděl kde sem to viděl ... jsou tuším i koně, Jiřík má v nějaké traťi tuším i oslíka ... :D

Pánové prosím vás nemáte někdo opravený wag soubor pro Pikkův vůz z balíku EŽ Laas? Štve mně ta ďuzna mezi vozy a opravit si spřáhla neumím. :-) Pokud to někdo má spravené a byl by ochotný mi jej poslat, tak na mejla: salamandra5.dan@seznam.cz
Předem díky. Dan

Já jsem tady kdysi někde četl, že je to tím, že jsou spřáhla na 80, tak jestli je to tak jak píšeš, potom smůla, bude tam ďuzna. :-)

Myslím, že to neopravíš, ten vůz není symetrický a pokud tu díru srovnáš, nebudou sedět nárazníky na druhé straně.
Bohužel je to tak, dodavatel finální verse modelu udělal chybu a model není symetrický. Ale je možné, že:
1) je proveden update balíčku modelů na webu
2) mám funkční úpravu modelu u sebe na disku a ještě jsem neprovedl update
3) nic z toho není pravda

Zkoušel jsem to upravit podle tabulky výpočtů, ten vůz je plusmínus vyladěn, jenže když si jej prohlídneš v SView zjistíš, že box je na té straně s dírou až na konci nárazníku, ale měl by být zároveň s rámem vozu kam má nárazník dolehnout na kovovou patku. Jak to upravit, kromě úpravy modelu, netuším.

laas.jpg

EDIT:
Pikku možnost jedna mažu a vidím to na možnost tři. Můžeš nám to tedy objasnit? Já vidím problém v tom, co jsem napsal tady. ;-)

Ty vozy neznám, představoval jsem si to jinak, ale takhle už je to lepší. To spřáhlo je pevný asi jako u Laails nebo jak se ty spojený Kills jmenují, ale čekal jsem ty nárazníky blíže k rámu. Dan jest spokojen a o to šlo. Díky Pikku za brzké vyřešení. ;-)

Chlapi, to je divný, takhle to vůbec vypadat nemá :( Takhle to má vypadat:
Laas01.jpg
Laas02.jpg
Laas03.jpg

Stáhněte si prosím ještě jednou opravu (dodal jsem i jiný .sd a wag soubor).

Ahoj, teď jsem spokojen, super. :) Já jsem dával právě ten obrázek výše pouze jako náhled po opravě, jak to vypadá v MSTS. Tím poděkováním bylo myšleno to, že se do opravy vůbec Pikku pustil, když už bohužel pro MSTS netvoří. Tak to vypadá nyní:
EŽ-1.jpg
EŽ-2.jpg
EŽ-3.jpg

Ahoj.
Díky aktualizaci tratě BP jsem mohl updatovat aktivitu, která je v celé své délce + závěrečný posun v cílové stanici, takže hned jak vyjde aktualizace BP pujde ven:
podklad5 – kopie.jpg

Back
Nahoře