Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Konečně jsem mohl do aktivity zařadit číslo vlaku, na které se jíž několk let těším, nějak jsem se s tímto spojem v aktivitách míjel: http://www.zelpage.cz/razeni/16/vlaky/cd-666 nicméně kdysi jezdil z Ostravy a jel jsem s ním až do Budějovic na koncert, okolo roku 1993 - 94.
Ahoj, chci se pozeptat, je nádraží Sedlnice pod dráty, nebo je pod dráty jen odbočka do Mošnova na letiště a z Letiště směr studénka a jinak je i zbytek "trianglu" bez napětí.
Dan
Neděle 18.9.2016, v Brně se chystá k posunu a nsledně se vydava k nástupišti do Brna hlavního nádraží Zvláštní R 1535 "Dny NATO":
R 1535 čeká na odjezd z Brna hl.n. směr Přerov a Mošnov, Ostr. Airport:
R 1535 na cestě do stanice Brno - Slatina:
Z muzea MHD v Brně byla do ulic vypravena historická šalina pocházejicí z Práglu:
Brno - Slatina:
Šlapanice:
Na trati směr Blažovice:
Blažovice:
Holubice:
Čekání na křižování Rousínov:
Na trati směr Komořany u Vyškova:
Komořany u Vyškova:
Luleč:
Vyškov na Moravě:
Chlapi ahoj, může mi někdo pomoct? Dneska mi zasral internetový prohlížeš nějaký "pokus" o vira a při reinstalu se mi asi smazal editor MSTS, jde nějak přeinstalovat? Když kliknu na ikonu na ploče co byl editor, tak se mi otevře toto:
To nepůjde, nakopal bych tam vira, který mí bloknul systém, vše odtraněno, takže záloha nejde, Šlape mi MSTS, CB, ShapViver, jen nemám editor MSTS, jde nějak doinstalovet pouze ten, nebo musím kopírovat celý MSTS bokem a pak ho instalovat znovu?
Ne, já nejsem PC programátor, comp mi zachrňoval kamrád přes TeamViewer, co mi i instaluje vidle a dělá údržbu a musela se zlikvidovat veškterá záloha, vir napadl i ji, nejlepší pdel je, že jsem jej nalapal ze stránek při shánění manuálu pro Alesis DM5, který používám na samply kopáků a chtěl jsem jej stáhnout na hudebním servru tvářícím se jako dom. stránka Alesis. Takže potřebuji nainstalovat pouze AE, jinak mi jede celý MSTS se všema utilitama.
Dan
Proto je lepší na klasickou práci nebo prohlížení internetu používat Linux a Windows zapínat jen tam, kde to je nezbytně nutný... A ideálně mít každý systém na svým disku, protože pak se lze z Linuxu snadno dostat k Windowsovým souborům.