Alcapone: Mas neaktualny moj balik objektov, to je zrejme uz pri pohlade na druhy screen, budova Stubne tam je. Mas zrejme predosly, aktaulny tam bol nahraty dva dni pred tratou (poznas podla readme v rar).... Co sa tyka ostatnych objektov, uz to tu bolo viackrat, autorske prava sa v TS dodrzuju. Nemozem proste zbalit niekoho objekty a pribalit ich trati, tieto praktiky nevedieme. Ked je schopny rusky hrac tu trat dat dohromady, podla readme, u nas by nemal byt problem

A neda mi to opat "Ono nás MSTSaky to fakt odrazuje stahovat toho milión", prestan ludi zavadzat o milionoch a stovkach adddonov, snazil som sa ti to tu uz minule slusne napisat. Ak niecomu nerozumies, neboj sa opytat, nik z nas nehryzie

Pay objektov je tam par, nie su nutne pre chod trate. Bud ich user ma, alebo nie.
Edit: K mojej trati je potrebnych 14 addonov (ak som nejake zabudol nejake drobnosti, nech 20), vsetky su v readme a okrem troch pay, vsetko dostupne a priame odkazy

Vacsinu potrebujes pre takmer kazdu trat. Takze raz stiahnes, nabuduce neriesis.