E
eRKO
Host
Mám linux, v ňom MSTS.Všetko ide OK , len sa mi nedá prepínať pohľad kamery:Jediný pohľad je z kabíny. Dá sa to prepínať nejako ináč alebo len číselnými klávesami,ktoré mi nefungujú?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na Fedoře 9 i Ubuntu instalace bez problémů, na Fedoře bylo ovšem pokaždé potřeba znovunastavit parametry MsTS (rozlišení obrazu atd.) Na Ubuntu čas od času (málo) pád. při instalaci do Fedory jsem měl nějaké problémy s dvěma CD, ale mám dojem, že je stačilo jen nakopírovat na plochu a instalace proběhla téměř sama. SViewer chodí bez problémů, ConBuilder jsem nezkoušel.neonxc napsal:Dobrý večer,
chci se zeptat, jestli je na fóru někdo, kdo má zkušenosti s hraním MSTS (a jeho českého obsahu) na Linuxu s pomocí Wine. Díky
neonxc napsal:Pikku,
díky za informace. Takže myslíš, že i stabilita je srovnatelná s XP? Vzniká třeba touto kombinací nějaký speciální požadavek na hardware?
754 067 napsal:Chci si nainstalovat MSTS na Linux, nevím, zda se mi to podaří. Mám však dotaz, zda lze v Linuxu nainstalovat aktivity ve formátu .apk. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ronoath napsal:...místo textur vidím jen toto...
Miran napsal:Pánové,
tohle vypadá zajímavě.....