Hlášení chyb pro trať 321 v Open Rails

Zbyňku nemám ti to za zlé, ale rozmýšľaš veľmi megalomansky :) Upravujem len svoje čo mám v trainsete. Vystačím si s minimom. Ak ma niekedy opantá chuť zajazdiť si aktivitu, tak si vymením , alebo poprípade naklonujem už to čo mám......Otázka na pár minút. Tak do pol hodiny. Netreba stále rozmýšľať globálne. žiadnu spásu OR komunity nepripravujem. :)

Ahoj, nevim zda je chyba u mě, v trati, nebo v OR, ale nefungují mi předvěsti oddílových návěstidel a dále cestové návěstidla v K.V. a Chebu: obr1.jpg obr2.jpg

Pokud je to problém OR, existuje někde nějaká oprava?? Dík moc...

Zbyněk Šemora: Na to sem musel reagovat taky nemám moc velký trainset a vystačím si :D
a pak mam druhý a ten mám na siťovky :)

trainset 2.jpg trainset.jpg

Ahoj, při poravě aktivity jsem zaznamenal chybku a teď netuším, jestli je i v MSTS, nebo jen OR. Na vjezdu do Třebové mi visí náklad na tomto klacku:
třebová vjn.jpg
Mám však takový pocit, že před aktualizací normálně vjel.

Ahoj, v Hranicích na Moravě byla snesena lávka přes koleje?
HRANICE.jpg
Ve Svinově na vjezdu vykukují staré koleje:
svinov.jpg

Ahoj, v Hranicích na Moravě byla snesena lávka přes koleje?
Aby nakonec brzy nešlo o realitu! Evidentně se správce o tu reálnou už nehodlá starat a již nějaký ten pátek je na ni vstup zakázán a schody z prken začínají být pochybné pevnosti. Osobně by mě její snesení mrzelo:(, protože se z ní dobře kouká a poslochá rozjezd 150ek na Ovu;).

To jsou statické objekty. To by asi nesvítilo nikde. Všichni stavíme v MSTS a funguje nám to i v OR. Ale tyto statické ranžírky, nevím. Ale pokud nesvítí, neřešil bych to. Stejně nejsou funkční.

Back
Nahoře