Přesunutí msts a trainstore

Ondras8_CZ

Cestující
Zdravím, překopíroval jsem si msts z C/program files/msts do externího disku do E:\Programy\MSTS BP\Train Simulator2 a když spustím trainstore tak mi to píše chybu ( fotka) Co přesně mám upravit v registrech?
msts.jpg

ty chceš hrať MSTS z externého disku napajeného na USB alebo máš 2disky a iba si presunul hru zo systémového disku na druhý disk zapojený v Sata (II,III) ?

Když chceš přesunout MSTS na externí disk a jen ho překopíruješ, to nemůže fungovat. Musíš ho tam nainstalovat, kvůli zápisům do registrů. To tam taky píše ta tabulka. Jaká bude hratelnost je ve hvězdách. I přes připojení 3.0 bude načítání sporadické. To je alespoň můj názor. A pokud chceš provozovat doprovodné programy k MSTS, musíš je mít nainstalované na jednom disku s MSTS. F.

za mna to bude blbosť, račej kupiť disk 3,5 a dať ho do PC aj ked by mal mať len 120GB na MSTS ti to stačí.

To nevadí, vytvoriť z jedného disku 2 oddieli nie je problem. Ber to tak že cez USB 3.0 je rýchlosť čítania niečo cez 40MB/s a rýchlosť disku je 200MB/s klasicky a pri SSD 540MB/s ( možno ma Tax opraví)
Za mňa je to blbosť a nepojde to a ak pojde bude to nehratelné.

čo to je potom za notebook? Tak kup nový disk aspoň z 500GB alebo ak nevyužívaš mechaniku tak aj namiesto nej sa dá dať disk...

Msts netreba inštalovať. Pri prvom spustení si zápis do registru urobí sám a normálne funguje. Tým nechcem povedať že ho už teraz nikto neinstalujte..... Len reagujem na tvrdenie že to bez instalu nejde.

Ahoj. Jen tě upozorňuji v dobré víře, že pokud budeš mít trainset + MSTS na přenosném disku a používat TrainStore s ukádáním na disk jak přenosný, tak zvlášť někam do compu, tak jednoho krásného dne můžeš o celý trainset, tedy eng. + wag. soubory nenávratně přijít.
Dan

Back
Nahoře