12. setkání příznivců MSTS, Praha

Tak hlasuj pro Prahu. Dával jsem alternativu k Praze, hlavně z důvodu finančního. Podotýkám byl tu uveden termín 23.1. Tento termín budu brát pro rozhodnutí kde.
Zde dávám případné spojení. Nedávám neděli, tam by se odjelo hromadně ve 14:19 s tím, že část se v HK rozdělí na jízdu do Prahy a na Pardubice a dále.

Přílohy

Zbyňku šlo o to, že jakmile se začalo mluvit o placení, jako první si se opět ozval ty. Pokud nemáš na to, aby sis zaplatil i neděli, i přesto, že tam nebudeš tak to raději neřeš. Udělej akci třeba v Hustopečích, není problém se dostavit, jak pro mne tak jistě i pro edieho, pokud to ovšem bude mít smysl. ;-)

Já sice nejspíš nepřijedu, ale kdyby se mi to nějak podařilo, myslím, že s tím placením nebude takový problém. Počítejte s tím, že se tam objeví minimálně 15 lidí a to počítejte spíše s vyšším počtem. Takže 3600 Kč za všechny účastníky není bůhvíjak šílená částka. Nic hold není zadarmo a proto tento krok chápu a myslím, že dát nějakých max. 200 Kč nikoho nezruinuje, bez ohledu na to, že se staví jen na 1 den. A myslím, že všichni jsou natolik rozumní, že se nikdo nebude snažit se všemi možnými způsoby vyhnout placení.

Zbyňku šlo o to, že jakmile se začalo mluvit o placení, jako první si se opět ozval ty. Pokud nemáš na to, aby sis zaplatil i neděli, i přesto, že tam nebudeš tak to raději neřeš. Udělej akci třeba v Hustopečích, není problém se dostavit, jak pro mne tak jistě i pro edieho, pokud to ovšem bude mít smysl. ;)
Nezlob se na mě, ale už trochu přeháníš. Jenom potvrzuješ tvrzení nových příchozích, že pokud se tady na něco zeptají, tak jsou obratem pranýřováni, že se vůbec opovážili. Co tady řešíš, jestli na to mám? To je snad čistě moje věc. Ne? Co je na tom špatného, že mne zajímá, jaké jsou možnosti. Od toho přece diskusní fórum je.

Krucinál, tak už toho nechte...

Jak malí jardové.... To malé j tam bylo schválně....

Zaujímavé je že pre niektorých ľudí je problém prispieť stovkou či dvomi za prenájom sály, ale nie je pre nich problém preliať dole gágorom hektolitre piva a tým vlastne vyšťať kopu peňazí len tak do kanála. Uvedomte si, že slezina je určená pre širokú verejnosť, pre ľudí ktorí sa chcú niečo dozvedieť, niečo naučiť. My "starí páni", - nebudem nás menovať konkrétne - takzvané tvrdé a zdravé jadro komunity MSTS ( a OR či RW ) sa poznáme osobne, môžeme sa stretnúť kedykoľvek a kdekoľvek inde. A keď sa stretneme, máme si čo povedať a rozprávame sa nielen o vlakoch v PC. Teda toto pražské stretnutie je určené najmä pre Vás, ktorí máte záujem niečomu sa naučiť a nabrať skúsenosti od nás "služobne starších". Niekoľko korún na prasiatko nájde hocikto z vás. Teda neváhajte nejaké rýchlo kúpiť, každý deň vhodiť 10 - 20 Kč a odpustiť si jedno pivo. Hneď budete mať dosť na cestu aj na výdavky spojené so slezinou.

Jak typicky ceske. Vsichni remcate, ze nemate prachy ale prolit a prokourit tisice vam nevadi. Ja jsem student, pracuju a vydelavam si na bydleni atd. A nemit zkousky tak dorazim taky. Vlak me stoji par korun a dve kila klidne investuji. Odpostim si jeden obed v hospode a nebo kytku zenusce

Ač se z časových důvodů rovněž nemohu zúčastnit (snad příští rok - cítím, že leckde to chce osobní kontant), tak mi to nedá se malinko nevyjádřit k tomu, co napsal Zbynda (kterého se letošní sraz, koneckonců, jak sám píše, týká stejnou měrou jako mě).

1) Nevšiml jsem si, že by někdo vysloveně remcal... Už vůbec, že by remcali všichni.
2) I kdyby někdo skutečně remcal, tak mi přijde jako vrcholně arogantní a snobský jej naslepo osočovat, že prolije a prokouří tisíce...
3) Cena za vlak se zpravidla odvíjí od uražené vzdálenosti.
4) Dvě stovky skutečně nejsou mnoho. Na druhou stranu 3600,- Kč není zrovna málo.

1) Jako obvykle se ihned po tom, co se zverejnila castka za akci, ozval se Zbynek Semora. Precti si jeho reakce znova
2) Ty o aroganci pomlč. Navic jsem nemyslel nikoho osobne ale napsal jsem, ze je to typicky ceske, ze vetsina lidi remca jak nema prachy akorat u piva.
3) To je pravda, zrovna ted jde dojet do Prahy z Ostavy za 80 kc. Jak za sociku pomalu
4) A on tech 3600 bude nekdo platit sam ? Tato castka se bude odvijet dle poctu ucastniku, jestli jsem to dobre pochopil

4) A on tech 3600 bude nekdo platit sam ? Tato castka se bude odvijet dle poctu ucastniku, jestli jsem to dobre pochopil
Ano, a pak si to vybere u příchozích. Navíc i Poison to pochopil správně. Sejdeme se u papírku od hospodářky. Ti co budou dělat největší kravál budou platit nejvíc;).

3) To je pravda, zrovna ted jde dojet do Prahy z Ostavy za 80 kc. Jak za sociku pomalu

No například z UH mě to príjde asi na 340 kč :D + nocleh, jídlo a vstupné - bratru pod 1500,-- se nevlezu i kdybych nekouřil a nepil.:D
jde o to, chci-nechci, mám-nemám.
14 dní před Prahou dělám slezinu na Olešné a tam taky vykrvácím z peněz.
A každých 14 dní jezdím z UH do Kuřimi hrát a vozím konťák sebou autem.
Raději bych to, ale prochlastal.:D

A co Akční jízdné ČB-Praha tam a zpět základní 338,- ; akční Uherské Hradiště-Praha tam a zpět základní 630,- ; Brno-Praha akční tam a zpět základ 438,- ; akční Plzeň-Praha základ tam a zpět 210,- Pokud máte nějakou In tak to bude ještě levnější ; Ostravkou linku nedávám záměrně,prože srovnávat ceny všech 3 doparavců je nemožné.To aď si každý zvolí sám čím pojede.Jestli Národním Dopravcem,Paštikářem nebo trhlým Jančurou.

Back
Nahoře