12. setkání příznivců MSTS, Praha

Já to budu brát přes Olešnou, kde budu spát z pátku na sobotu, tak k Brněnskému jízdnému připočti ještě 150,-- :D

Hmmm... Častolovice koukám prohrávají... Škoda, tam bych se dostal i v neděli.....
Nu což, ..........

Zdravim.
Jak to vypadá? Rezervace sálu platí, ale potřebuji časy od kdy do kdy nadirigovat vrátnou. Případně jestli jsou nějaké požadavky naším směrem, tak abych je stihl zajistit.
V.

Čo sa mojej osoby týka, tak prídem. V sobotu by som veľmi rád navštívil predajňu Pragomodel na Klimenstkej. Pridá sa niekto? S metrom by nemal byť problém dopraviť sa tam a následne na Podbabu.

To VencaM,
mluvím pouze za sebe, ale protože se setkání koná již po dvanácté ponechal bych ty časy (zejména v sobotu) takové jako v předešlých létech.

Nevim jak za ostatní, ale také se přikláním ke standardu, tedy zhruba od 9 hodiny a to i v neděli. Ale k tomu se musí vyjádřit VaclavS, ale od zmíňky o placení tu nebyl. Tedy to vypadá, že to zbude na mne. Nocleh pro 7 lidí zajištěn, ale asi první slezina, kdy bude na ubytovně ticho, páč tam asi nebude Deterio a potřebuji to vědět, páč postel pro něj není, ale neměl by být problém s přistýlkou, měl jsem původně 5 pokojů rezervovaných a minulej týden upravoval. Párky jsou objednané.

Jinak, dle regnutých účastníku si připravte minimálně 150,- kč. Tedy Venco pak si mě vyhledej.

V přihlašovacím formuláři se mi nepodařilo udělat úpravy, takže zde oznamuji, že já a Blažovák přijedeme a jen na sobotu.

Šak si nás videl v Bohumíne ;) Moc sme sa nezmenili, plešiny nám nezarástli ;)

Už to jde od 16:00. Ono te na měsíc a pak se to musí obnovit. Jinak jsem to upravil dle požadavku.

Termín byl danej DDMkem, stim nemá tady nikdo nic společné a vloni se to měnilo nakonec kvůli mě, páč mě vycházela práce na sobotu, holt kupujete auta a někdo je musí vyrábět.

Potvrdil jsem to.
Víkend 20. a 21. 2., v sobotu od 9 do 20 hodin a v neděli od 8 do 14 hodin máte k dispozici přístup do budovy a do kinosálu. Cena za všechny je 3600 Kč.
Já a pár dalších od nás se dostavíme v sobotu odpoledne a to vám pak bude k dispozici i dílna u kolejiště. V neděli to zatím nevím přesně.
V.

Mě to bohužel z pracovních důvodů nevyjde, v sobotu mám po noční směně a v neděli prozatím jiné plány. Možná se to ještě změní, ale já to nebudu zbytečně komplikovat ohledně zajištění noclehu, který bych v případě mé účasti potřeboval. Stejně nemám důvod k účasti, protože už nejsem aktivním tvůrcem pro MSTS, byť ještě mám dlouhodobě rozpracované aktivity pro jednu zatím neveřejnou trať. Spíš jsem chtěl zajet večer pokecat u piva s lidma, které už znám od svých 14 let, ale to by mi vzhledem k mému nedělnímu plánu nevyšlo. Tak se tam mějte a třeba příští rok...

Venco, bude otevřená brána, že bych zajel zas autem dovnitř, nebo to ponecháme až přijedete.

Back
Nahoře