Problém s AE

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Buly
  • Datum začátku Datum začátku

Buly

Cestující
Dobrý den. Chci si udělat vlastní aktivitu Osobního vlaku. Vše v pořádku, ale když se dostanu k tvorbě jízdního řádu, mám okénko moc malé a nemám tam všechny zastávky a musím pak blbě překlikávat. Nedá se toto okénko nějak zvětšit? Nebo existuje nějaký jiný program na tvorbu jízdního řádu?

Díky, Buly.

Zastavky ve kterych stojis si zvolis pri tvorbe servisu hrace. A pak jen v oknu Editovat jizdni rad si nastavis prijezdy a odjezdy vlaku.
Hod sem kdyztak screen, at je poznat jak to mas velky

Tak ty pouzivas nejaky Win 10 ze? Tak s tim moc asi neporadim. To bude zrejme nastavenim grafiky a kompatibilitou. Snad nekdo, kdo se s tim setkal poradi vice ;)

Divné, nejde to nějak upravit v nastavení zobrazení ve Vlastnostech plochy? To jsou mi pokroky s novými Win :eek:

Co to udělá, když v zástupci Editor & Tools zaškrtneš volbu:

edi.jpg
Nebo některou z těch spodních dvou?

Zdravím, velikost okna (a stejně tak i všech ostatních v AE) lze měnit pouze úpravou knihovny dialog.dll (v adresáři MSTS). Na obr. je ukázka, jak to mám nastaveno já. Pokud chceš, pošli mi uvedený soubor zazipovaný jako přílohu e-mailu a obratem ti jej vrátím s upraveným rozměrem podle přání. pavelzlamal@seznam.cz
AEditor.jpg

Předchozí problém vyřešen. Díky, Bobeksoft. Teď je tu ale jiný problém. Vždy, když si dělám aktivitu a zadám si v servisu stanice, kde chci stavět, Activity Editor spadne. Pár dní předtím to ještě fungovalo, teď již ne :-( nevíte, kde je chyba?

Máš v zástupci dopsán parametr?
X:\....\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -toolset -mem:512

Skús nastaviť grafiku vo Win na 16 bitov. Zdá sa mi že toto sme kedysi niekde riešili. Možno sa mýlim, ale skús to.

Back
Nahoře