Budou trate z TS2014, 2015 fungovat v TS 2016?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna mech1
  • Datum začátku Datum začátku

mech1

Začátečník
Ahoj,

jak tak hledam nove zajimave trate, prisel jsem na to, ze se porad jeste prodava (bud CD nebo Steam licence) verze 2014 nebo 2015.
Pritom treba verze 2014 ma 3 uplne jine trate, nez mam ve verzi TS2016 za pomerne smysluplnou cenu.

http://www.epicgame.cz/cs/hry/train-simulator-2014
(London-Faversham, Donner Pass a Hamburg-Hanover)

Netusite, kdyz koupim Steam licenci TS2014 nebo TS2015, zda me pridaji ty mapy jako DLC?

Diky
Mech

Všetko je tam napísané. Ak sa tam nepíše že ti ich pridajú, tak ich mať nebudeš.

Jestli to funguje zpětně nevím. Obráceně, když jsem měl TS2014 a koupil TS2015 a pak i TS2016, tak se mi vždy dostáhly nové tratě.

Tak explicitne napsane, ze pokud mam novou verzi pridaji mi alespon DLC tam napsane neni :-)
Ale zas Hamburg-Hanover za 350Kc by docela slo ...

Len si to neviem celkom dobre predstaviť ako by to malo fungovať.. Keď kúpiš 2014 ku tak budeš mať licenciu 2014 ky. Pri zapnutí rw sa ti aktualizuje na 2016 ku s tými traťami ktoré máš. Nedostaneš nič iné. A ak už máš kúpené iné rw napríklad 2015 tak do toho s inej licencie nedostaneš nič..... Tak trochu nerozumiem nad čím to spekulujes.

Rozumnejšie je dokúpiť len dlc ktoré chceš.

Nekdo mi to poradil, ze se takhle daji koupot balicky map ...

Dostanes vlastne aktivacni kod a ten pridas do Steam.
Pak uz je to jen otazka pravidel, az Steam zjisti, ze mas novou verzi, jestli ti prevede to DLC nebo ne. Nikde jsem se to nedocetl.

Proste mi 15 voci za ETS2 prislo smyslupne na desitky hodin zabavty ...30 za trat na 30min moc ne ;-)

Neva diky.

Back
Nahoře