MSTS se nenačte

Minebusák

Začátečník
Ahoj
Mám problém. Před půl rokem mi na W7 ještě MSTS fungovalo, dokud jsem nenainstaloval tramvajovou trať Olomouc 2. Jednou se MSTS vůbec nespustilo, a tak jsem provedl Re-instal. Ten nepomohl. Rozhodl jsem se tedy, že MSTS odinstaluji. Dnes jsem to zkoušel znovu, a dál než za MProfile jsem se nedostal. Vypne se, a konec. Instalaci jsem provedl podle desatera, ale pořád nic. Pomůže mi někdo, prosím?

Ahoj, u jiných tratí ti MSTS funguje? Nebo tě vyhazuje u všech tratí?
Pokud máš tramvaje s nějakou jinou tratí dohromady, tak se určitě nesnáší GLOBAL a ROUTES a možná že i Trainset s Consisty...

Právě že jsem měl jen MSTS s Olomoucí. Od té doby se MSTS ani nespustí. Spustit v Režimu kompatibility (Windows XP S3) nemám zatrhnuté, jen Spustit jako správce. Po odinstalaci MSTS kvůli čištění disku (mazal jsem ho přes soubor UNINSTALL.exe) ani nezapne. Prostě kliknu na ikonu, zapne se MProfiler nebo jak se to jmenuje, ten se vypne, a nic. Prostě MSTS ani nehekne. :(

Ještě bych zkusil vytáhnout ty tramvaje a spustit nějakou jinou trať. Parametr v zástupci máš nastaven správně?

a máš parametr v zástupci nastaven správně? /"xxxxx\Train Simulator\train.exe" -mem:512/
Zkus reinstal binu.

Ano, parametr mám správně, a bin jsem už reinstaloval, a nic, Prostě se MSTS nezapne. Nespustí se! :(

Pořád se nechápeme. MSTS SE NESPUSTÍ! Kliknu na ikonu, a nic,. I když se přitom koukám na procesy ve správci úloh, tak žádný proces od MSTS tam není!
Já už nevím,, co s tím dělat. Proto jsem se na vás obráti.l

Odinštaluj MSTS, potom napr. pomocou CCleanera vyčisti registre a skús znova nainštalovať MSTS.

Zkus najít složku ,kde máš MSTS nainstalováno. Tam najdi soubor "Train", nebo "Launcher" a zkus je spustit z tohoto umístění.Když to naběhne, tak máš neplatnou výchozí ikonu na ploše. Jinak budeš muset MSTS odinstalovat, vyčistit registry a znovu na čisto nainstalovat dle desatera.

Vy si buď sedíte na očiach alebo na vedení. Píše že sa mu spustí profiler a potom už nič.Keby mal nesprávny odkaz tak sa nepustí ani profiler. Naozaj si najskôr riadne prečítajte čo píše a až tomu rozumiete tak začnite radiť,pretože inak sa nečudujem že tu bude chytať nervy.

Ad minebusak: síce to nikde nepíšeš, ale to správanie je podobné ako keď to nainstalujes na 64bit win7 do adresára program files. Pokiaľ máš 64bit systém pri inštalácii to treba smerovať do adresára program files (x86) Samozrejme pred tym prečistit a až potom inštalovať.

No, asi si sedíme na vedení, alespoň se snažíme pomoci. Podobný problém jsem měl u Win 7 64bit při aktualizaci. Launcher naběhl a dost. Zástupce na ploše nešel spustit. Nevím jak, ale aktualizace přepsala zástupce na ploše.

Mám 32bit W7 a předtím to fachalo. Ale po odinstalaci kvůli čištění disku, když jsem ho zase po 3 týdnech nainstaloval z ORIGO DVD, nic, Ať to spustím přes origo, nebo přes zástupce na ploše, jak launcher, tak launcher s přímým okdazem na spuštění, nic. Naběhne MProfilier, a když se přirozeně vypne, tak jsem skončil. MSTS si ani nehekde. Vše jsem dělal podle desatera, a Mám to v této cestě:
E:\Hry\Microsoft Games\Train Simulator

CCleanerem jsem registry předevčírem při reinstalaci, ale nepomohlo to. Nu což, mám v plánu koupit nový PC, tak kdyžtak si MSTS zapařím až na něm...
Měl by mít W7 32bit.

MSTS jsem přeinstalovával za 14 let nesčetněkrát a nikdy se mi nestal žádný podobný problém. Nechápu co dělám špatně, že se mi všelijaké závady uživatelů nedaří nasimulovat. Nezkoušel jsem nepotvrdit, že nesouhlasím s licenčními podmínkami, to je jasné, že by se hra pak nespustila, nezkoušel jsem jiné adresáře než Program files (x86) , ale na disku D, pro jednoduchost a vyloučení překlepů. Takto jen změním v cestě písmeno. Nezkoušel jsem, co to udělá, když v Sedmičkách nainstaluji MSTS klasícky jako v XP. Jen jsem provokoval jeden bod Desatera a normálně pozapínal indexování disku, na kterém je MSTS. Žádný problém poté nikdy a nikde nenastal. To tenkrát prosazoval Bob57 s další podmínkou, aby disk byl naformátovaný ve FAT32, aby preventivně eliminoval všechny možné konflikty.

Takže, kromě zbývajících bodů jako instalování způsobem pravé tlačítko myši na setup.exe a vybrat spustit jako správce, nastavit prostředí MSTS podle obrázků, pak reinstalovat BIN, je nutné mít také nainstalované ovladače grafické karty. Ne jen to co tam nainstaluje windows automaticky jako obecný ovladač.
Já si myslím, pokud ovladače grafiky nenainstaluji, tak se bude dít to co je zde popisováno. MSTS se spustí a hned spadne.
Stačí kouknout do Správce zařízení, jestli tam nemám nějaké vykřičníky.

Tohle vše jsem kontroloval. Vše je v pořádku. Navíc, od poslední funkční verze jsem s PC a jeho ovladači nic nedělal.
//: Jen opět: MSTS se vůbec nespustí. Ani proces train.exe se nespustí.

Rozhodne máš pošahaný OS, určite si niečo inštaloval alebo sa niečo nainštalovalo bez tvojho vedomia a zmenilo ti systém. Je tu ešte jedna možnosť. Choď do nastavení a daj Obnoviť Windows.

Back
Nahoře