Rozbalování aktivit

Mrkvoid

Začátečník
Zdravím. Jak to funguje s rozbalovánim aktivit do OR na PC, kde vůbec nemám MSTS? Formát APK. nic "nesežere" a Tsunpack nemoho použít, jelikož nemám MSTS. Celkem jsem se snažil prolézt fórum (i jiná fóra) a nic jsem nenašel.

Edit: Konkrétně jsem zkoušel Joskovu aktivitu "Os 3503.

TS Unpack u Win 8 a 10 nefunguje ani po zatržení ve vlastnostech "Spouštět jako správce"?

Vidíte, mě ani nenapadlo, zda funguje apkčko bez instalace msts. Tedy to musí prubnout někdo s čistou instalací jen tratě. Já mam W7 na počitači, kde jsem měl od prodejny W8.1 a apkčko fungovalo, páč jsem se chvilku pral s widlema.

Já právě MSTS vůbec nemám (na kompu s OR), a tak mě zajímá, jak že mam rozbalit aktivity? Zatím jsem na nic nepřišel.

TsUnpack, ktory som vytvoril umoznuje zvolit si miesto pre rozbalovanie aktivity. Podmienkou je, ze adresar musi obsahovat danu trat pre ktoru sa rozbaluje aktivita. Je to popisane v navode (funguje aj vo Win 8/8.1).

Tedy tvůj TSUnpack nepotřebuje originálku MSTS, stačí jen trať. Tedy chyba je u uživatelů. I když nemá originální hru, musí být trať nahranou v x/xxxx/Microsoft Games/Train Simulator/ROUTES.

Super :) . Oboum díky, zkoušel jsem hodně věcí, ale tahle mě nenapadla. V jednoduchosti je prostě někdy síla :);).

Potřeboval bych poradit s jednou věcí - když dám spustit aktivitu v programu tsunpack.exe (Kebarkův), tak mi napíše: Failed to read route info. Nevíte co s tím?

Potřeboval bych poradit s jednou věcí - když dám spustit aktivitu v programu tsunpack.exe (Kebarkův), tak mi napíše: Failed to read route info. Nevíte co s tím?
Program nenašiel trať do ktorej sa má rozbaliť aktivita.

Už funguje :) Ale nechce mi rozbalit tu aktivitu, vyhodí mi vždycky dlouhý sloupec věcí "Failed".... ....čím to je?

Tak normalne se stava, ze nejake vozidlo chybi a aktivita se zapise. Zkousel jsi zapsat jinou aktivitu?
A jak presne zni ta chyba Failed...

Zkoušel jsem 2 aktivity, Tvůj Os 3905 a aktivitu Os 9626 "Žabotlama v akci". Popíšu to takto - spustím zabalenou apk aktivitu v tsunpack, vyhodí mi to okno "Unpackage new activity in ,Trať 321´?", dám Yes a pak mi to napíše: (Failed: 76 files - os9626.act, apod; Unpackaged: 36 files...)

Back
Nahoře