Rozbalování aktivit

Píše, že rozbalí pouze 36 souborů ze 76, tzn. 40 jich nerozbalí, viděl bych to na absenci některé složky nejspíše Consist.

Je to divné. Pod tou kolonkou, co se rozbalily správně jsou vždycky jen consisty a v kolonce "Failed" jsou pouze soubory s příponami .srv a .pat
A na notebooku s 310 všecko funguje normálně.

No to ne, něco se servisy a cestami být špatně musí, když to tsunpak nedokáže rozbalit.
Jezdíš to v OR, máš tu trať ve složce Routes?

Jasně že mám. Cesta ke trati je: C:/Program Files (x86)/Microsoft Games/Train Simulator/Routes/Trat 321. Zkusím tam cos porobit s tym.

Tohle je přesná cesta?
Pokud ano tak je problém jasný. Trať musí mít název Trat_321.
To, že ji rozjedeš v Explore Route je v pohodě, ale soubory se do Services a Paths nerozbalí, protože jsou zabalený z Trat_321.

Ano, je. Teď se na to dívám a složky PATHS i SERVICES tady jsou....
EDIT: Mezi těmi "Failed" soubory se objevil i soubor s příponou trf. A složku Traffic v té trati nemám, pokud tam ten soubor do té složky patří. Tak jest?

Zkusím....
EDIT: "Failed to read route info!"
Jako "Trat 321" vyhazuje mraky chybných souborů, "Trat_321" ani neumí najít...

On po mně nic nechce :) On mi tam napíše buď Failed to read route info nebo Unpackaged new activity in "Trať 321"?

Nejsem u PC, ale chyba bude v názvu tratě, který používáš. Já mám zafixováno, že se v originále jmenuje Trat_321. Tobě to pořád chce rozbalovat do Tratmezera321 a to je ta chyba. Z apk se rozbalí consists a services, paths a traffic ne.

Já mám ale originální trať... ...v momentě, kdy zadám ten tvůj "správný", tak mi to napíše, že nenašel tu trať...

Back
Nahoře