Modeláři a Honza Švec

Pawlik:
Kedze si pracujem na svojej fiktivnej trati,stlpy idem len vysadzat do trate a prave tieto zhanam ku stastiu

Ak by sa ti chcelo poslal by si mi prosim ta tie stlpy na tento mail ?

rocker87@post.sk

Rad by som si ich pridal do ref.suboru,cize treba Shapes a Textures,a to je myslim všetko ak sa nemylim

Naposled editoval moderátor:
Pawlik aby som nezabudol...

to pridanie stlpov do refu si musim napisat sam alebo si ich dal kompletne napisane do baliku?

Konečně jsem vytvořil slibovaný tutorial pro začínající modeláře. Obsahuje obecné informace, včetně návodu jak fotografovat, jak fotky zpracovávat ve Photoshopu, nějaké doplnění ke G-maxu, ...
Určitě jde o pracovní verzi, připomínky jsou vítány. Sám jsem si ověřil, že něco dělat je mnohem snažší než popsat, jak to člověk vlastně dělá, aby to ten druhý pochopil :D

Návod je zatím ke stažení zde:
http://www.msts_svec.websnadno.cz/
Snad to půjde stájnout. Jsou to stránky zdarma, tak to podle toho někdy s funkčností vypadá.

Ahoj.Mám už to stavědlo hotový a zabalený a potřebuju někoho,komu bych to mohl poslat na zhodnocení??Dík

Posílám fotky z mého vyšehradského stavědla

71452fdb67d0a15cac3a4e5042717dbf.jpg

de994f0877a306043c3a0a879853ba1c.jpg

b42d11f2ca963a77d55c856984c41eab.jpg
Tak a teď mě ukamenujte.[/img]

klimi napsal:
Posílám fotky z mého vyšehradského stavědla
b42d11f2ca963a77d55c856984c41eab.jpg
Tak a teď mě ukamenujte.[/img]

Vypadá to nádherně, ale i mým laickým okem totálního skinařského trotla je na třetím snímku (nechal jsem ho tady) vidět na rovné ploše zub napojení textur......ale třeba se mýlim.....

To je podle výložníku koridorový sloup, pokud se nemýlím.
Ty jsou také v plánu během několika dnů, ale nemám fotky na textury. :(
Ty koridorové žebříkáče jsou dva druhy, jeden je takový zúžující se a další typ má stojiny rovnoběžné.

Som nepočital s tym ze sa mi zobrazi taka mala foto...

Ano je to ten "žebříkáč",ono nedá sa u teba urobiť v texturách že namiesto ten hnedej tam prskneš šedej farby?? Ja viem,že lahko sa to hovori...kedze sa v modelovani moc nerozumiem,a som ešte len bažant Route Editoru
Ako nerátam s tým,že urobiš komplet nový stĺp,len som chcel vedieť či by si namiesto tej pôvodnej hnedej farby neurobil a nepridal k balíku aj šedú variantu...iba toho žebříkáča

Nový sloup bude třeba, protože výložník má místo horního lanka trubku a ta je navíc vodorovná.
Kdyžtak napiš Perinaxovi (stavitel trati 169), on si ty zrezlé žebříkáče provizorně přeskinoval na koridorový vzor.
Přeskinovat není problém, ale dělat to nebudu, byla by to zbytečná práce,
když v plánu mám originální řešení.

Jan Švec napsal:
Konečně jsem vytvořil slibovaný tutorial pro začínající modeláře. Obsahuje obecné informace, včetně návodu jak fotografovat, jak fotky zpracovávat ve Photoshopu, nějaké doplnění ke G-maxu, ...
Určitě jde o pracovní verzi, připomínky jsou vítány. Sám jsem si ověřil, že něco dělat je mnohem snažší než popsat, jak to člověk vlastně dělá, aby to ten druhý pochopil :D

Návod je zatím ke stažení zde:
http://www.msts_svec.websnadno.cz/
Snad to půjde stájnout. Jsou to stránky zdarma, tak to podle toho někdy s funkčností vypadá.

Tento tutorial sa už nedá z tejto adresy stiahnuť . Mohol by mi ho niekto prosím poslať, alebo poradiť odkiaľ ho môžem stiahnuť? Ďakujem

Zdravím pánové:)
tak nabízím svou volnou kapacitu na modelování a skinování takže jestli nestíháte tak lehké modely směřujte klidně ke mě (SZ) :)

HPmini napsal:
Zdravím pánové:)
tak nabízím svou volnou kapacitu na modelování a skinování takže jestli nestíháte tak lehké modely směřujte klidně ke mě (SZ) :)

Napíš Brzdovi. On nedávno zháňal kapacity....

Back
Nahoře