ŽST Hora sv. Šebestiána - Sebastiansberg

Ladislav

Začátečník
Dobrý den,

jsem tu nový, tak snad se toto vlákno hodí zrovna sem. Zkusím být stručný :)

Jsme modeláři z Ústí (ti, kteří pracují v reálném měřítku 1:120). Máme rozdělaný projekt 3x3metry v TT bývalé železniční stanice Hory sv. Šebestiána (sever čech, u hranic se saskem). Tato bývalá železniční trať má bohatou historii (odkážu na náš článek - http://ustti.cz/clanky/2015/09/29/sebastiansberg-zeleznicni-archeologie/). Naším cílem je obnovit provoz v modelovém měřítku TT dle reálií z před a v průběhu II. světové války.

Vedle toho připravujeme dokumentární snímek o této trati ve formě vymodelovaných záběrů lokomotiv doplněných o pozadí současného stavu. Je to sice technicky náročný úkol, o to větší výzva :) Tímto směřuje můj dotaz:

Potřeboval bych nasměrovat ohledně vhodnosti editoru. Cílem je vytvořit pohybující se záběr pomocí trajektorie, jejíž data budeme mít z kvadrokoptéry (to proto abych mohl spojit video a 3D složku dohromady). Jaký je podle vás nejvhodnější editor k tomuto záměru? (potřebuji ve 3D vymodelovat jen kusé koleje, přestavníky, návěstidla se v té době ve stanici nepoužívala, 2 vechtry, staniční budovu, záběr možnosti dynamického pohybu)

Na následující fotce je nad pozadí vložena vrstva ze SketchUpu:
ZST_sebastiansberg.jpg

Tak jsem se rozhodl, že než tu položím nějaký dotaz, vše si řádně vyhledám a nastuduji. Abych nepůsobil jako amatér. Rozhodl jsem se pro editor, který je k dispozici v poslední verzi Train Simulatoru od Dovetail Games.

Back
Nahoře