Prosim pomozte mi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mergi
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Dobírky do zahraničí neposílám z důvodu vysokých nákladů.
Kostelec nad Orlicí snad v zahraničí není. :D
Tak toto s kľudom angličana môžem prehlásiť za vtip mesiaca. Keď sa darí, tak sa darí :lol:

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
pisatel psal bez diakritiky
To je dnes "IN" :roll:
Tax napsal:
Keď sa darí, tak sa darí :lol:
Zomrela ti svokra ?
Mimochodem, když už se tu kecá o ničem, už jste někdo zjistili, že v češtině jsou pouze 3 slova na tch?
Tchán, tchýně a tchoř......

P.S.: Asi bychom to tady měli trošku po sobě uklidit .....

Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
pisatel psal bez diakritiky
To je dnes "IN" :roll:
Tax napsal:
Keď sa darí, tak sa darí :lol:
Zomrela ti svokra ?
Mimochodem, když už se tu kecá o ničem, už jste někdo zjistili, že v češtině jsou pouze 3 slova na tch?
Tchán, tchýně a tchoř......

A víte z jakých slov vzniklo tchýně ? Z Tchoř a svině. :lol:

bob57_cz napsal:
Zomrela ti svokra ?
Nanešťastie nie. Vždy, keď tam idem ( je to tak raz za štvrť roka ) mi Pikku pripomína, aby som nezabudol vziať so sebou aj sekeru a lopatu, môže byť, že to budem potrebovať. :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:

Proč? Tazatel dostal úplně vyčerpávající odpověď.
Mimo jiné se dozvěděl, že Kostelec nad Orlicí opravdu neleží na Slovensku.
Nepřipadá mi, že by diskuse o svokrách atp. souvisely s MSTS. Nebo máš ten dojem?
Jak bys reagoval, kdyby tato diskuse byla ve Tvé trati? :idea:

Omlouvam se za takovy zmatek tady. Opravdu nejsem ze Slovenka. Omlouvam se Zbynkovi, protoze sem si myslel ze se plati za tu trat. Behem cervna si o tu trat napisu.

Takových doplněných diskuzích u mé trati bylo. Já nemluvil za svokry, ale že jsem se ukec o Slovensku. (ty si nikdy nemůžeš odpustit, aby jsi si do mě nerýpnul, nyní a předtím naposledy: Važ svá slova ......trať si nekupuješ, trať je zdarma a platíš pouze za DVD, poštovné, "výpalné" a další Dělat si srandu z mé práce. :cry: )
Ale jen tak mimochodem.
Název vlákna "pomozte mi" To souvisí i se svokrou, takže nic vlastně přesouvat nemusíš.[/quote]

Mergi napsal:
Omlouvam se za takovy zmatek tady. Opravdu nejsem ze Slovenka. Omlouvam se Zbynkovi, protoze sem si myslel ze se plati za tu trat. Behem cervna si o tu trat napisu.
Mně se omlouvat nemusíš, já reagoval v časové tísni a dopadlo to, jak to dopadlo. Omluvu spíš dlužím já. Vtípků druhých kolem si nevšímej. Když v červnu, tak si počkej rovnou na aktualizaci 78.

Zbyněk Šemora napsal:
Takových doplněných diskuzích u mé trati bylo. Já nemluvil za svokry, ale že jsem se ukec o Slovensku. (ty si nikdy nemůžeš odpustit, aby jsi si do mě nerýpnul, nyní a předtím naposledy: Važ svá slova ......trať si nekupuješ, trať je zdarma a platíš pouze za DVD, poštovné, "výpalné" a další Dělat si srandu z mé práce. :cry: )
Ale jen tak mimochodem.
Název vlákna "pomozte mi" To souvisí i se svokrou, takže nic vlastně přesouvat nemusíš.
Takových diskusí bylo, ale vždy jsi prskal, aby se daly pryč....tolik na okraj,

ad sranda.....
Zbyňku, já si srandu nedělal (a z cizí práce v žádném případě), pouze jsem napsal to, co máš na své stránce. Takže v tomhle případě nevím, co Ti na tom vadí.

Uznávám - jediné, z čeho jsem si vystřelil jsou výrobní náklady DVD, které jsem nazval "výpalným" v uvozovkách a s xichtíkem.....

Co mohlo být považováno za nejapný žert - bylo "Važ svá slova" (za což se omlouvám) - vše ostatní je pouze a jenom pravda.

Ale budiž - zde je citace z Tvých stránek :
Software ( trať i trainset plus doplňkové utilitky) na DVD je zdarma. Tyto produkty nelze prodávat.
Platíte:
-výrobní náklady DVD a příspěvek pro další aktualizace na placeném serveru
-poštovní náklady plus práce s vypisováním poštovních tiskopisů
-balné a ostatní distribuční práce
-technická podpora ( vyřizování objednávek a technických dotazů v pracovní době )
Zdroj: http://www.semora.cz/msts/msts_distribuce.htm

Chtěl jsem zabránit sáhodlouhé diskusi o tom, že trať se nekupuje, ale platí se jenom za vše okolo.

Takže co Ti vlastně na tom vadí, že jsem ho opravil a napsal pravdu, kterou máš i na svých stránkách - BTW než jsem to napsal, tak jsem tam schválně byl si to ověřit právě proto, že na toto téma se tady stále někdo hádá?

A prosím odpusť si poznámky o rypani, nebo už opravdu přestanu být nestranný ..... :twisted:

Okrajově máš pravdu v tom že vlákno "Prosím pomozte mi" opravdu může souviset s tchýněmi, ale jsme v MSTS....

Takže po uklidnění situace, pokud se již nikdo nebude chtít vyjádřit bych tento balast přesunul do HP, kde můžeme na téma "Tchýně a další škůdci" pokračovat ..... :wink:

Možno by stálo za úvahu vymodelovať kolekciu rozzúrených či jedovatých svokier a tchýní do MSTS. Tax

Zbyněk Šemora napsal:
Mergi napsal:
Mně se omlouvat nemusíš, já reagoval v časové tísni a dopadlo to, jak to dopadlo. Omluvu spíš dlužím já. Vtípků druhých kolem si nevšímej. Když v červnu, tak si počkej rovnou na aktualizaci 78.
A ta aktualizace bude kdy ?

Jen se chci zeptat. MSTS spouštím přes Train Store a když si do toho vložím aktivitu staženou z netu, tak sti TS přesune vozidla k sobě a aktivita nejde spustit. Tohle mi dělá bohužel u všech aktivit, které jsem zkoušel. Neví někdo jak na to?

Petriik napsal:
Jen se chci zeptat. MSTS spouštím přes Train Store a když si do toho vložím aktivitu staženou z netu, tak sti TS přesune vozidla k sobě a aktivita nejde spustit. Tohle mi dělá bohužel u všech aktivit, které jsem zkoušel. Neví někdo jak na to?

S největší pravděpodobností jsou v té aktivitě použita vozidla, která buďto v trainsetu nemáš nebo jsou jinak pojmenovaná - to by se dalo posoudit podle toho, co to je za aktivitu, jak je stará a od koho.

Doporučoval bych - v Trainstore vrátit vše zpět a projet consisty a loose consist třeba Conbuilderem a ten Ti najde to, co Ti chybí ( a nebo to je vše OK).

Druhý problém by mohl být ten, že aktivita je postavena na jinou verzi trati a nemusí sedět některá path. Pak aktivita taky nejde spustit.

O jakou aktivitu šlo?

Pro Mergi
Měl bych jednu radu pro začátečníka.Taky jsem jím byl.Takhle zdlouhavě tady na fóru nic nevyřešíš.Najdi si někoho kdo bude ti ochoten radit prvotními problémy pomocí ICQ aby jste mohly navzájem rychle a jednotně komunikovat o určitém problému.

2 admin:
Proč mám právě tuto stránku roztaženou "za roh" jakoby na ní byl veliký obrázek a přitom tu žádný není ?
Ostatní stránky fora formát dodržují.

bob57_cz: Stránku rozťahuje zelená čiara, ktorá sa nachádza v treťom príspevku zhora (Martens út květen 29, 2007 10:30 am).

----------------
Pozn. Moderátora :
Toto byla Taxova korekce, tak to zkrátím
martens

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře