bob57_cz
Učitel češtiny
Kostelec nad Orlicí snad v zahraničí není.Zbyněk Šemora napsal:Dobírky do zahraničí neposílám z důvodu vysokých nákladů.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kostelec nad Orlicí snad v zahraničí není.Zbyněk Šemora napsal:Dobírky do zahraničí neposílám z důvodu vysokých nákladů.
bob57_cz napsal:Kostelec nad Orlicí snad v zahraničí není.Zbyněk Šemora napsal:Dobírky do zahraničí neposílám z důvodu vysokých nákladů.![]()
Tak toto s kľudom angličana môžem prehlásiť za vtip mesiaca. Keď sa darí, tak sa daríbob57_cz napsal:Kostelec nad Orlicí snad v zahraničí není.Zbyněk Šemora napsal:Dobírky do zahraničí neposílám z důvodu vysokých nákladů.![]()
To je dnes "IN"Zbyněk Šemora napsal:pisatel psal bez diakritiky
Zomrela ti svokra ?Tax napsal:Keď sa darí, tak sa darí![]()
Mimochodem, když už se tu kecá o ničem, už jste někdo zjistili, že v češtině jsou pouze 3 slova na tch?bob57_cz napsal:To je dnes "IN"Zbyněk Šemora napsal:pisatel psal bez diakritiky
A víte z jakých slov vzniklo tchýně ? Z Tchoř a svině.Martens napsal:Mimochodem, když už se tu kecá o ničem, už jste někdo zjistili, že v češtině jsou pouze 3 slova na tch?bob57_cz napsal:To je dnes "IN"Zbyněk Šemora napsal:pisatel psal bez diakritiky
Tchán, tchýně a tchoř......
P.S.: Asi bychom to tady měli trošku po sobě uklidit .....
Nanešťastie nie. Vždy, keď tam idem ( je to tak raz za štvrť roka ) mi Pikku pripomína, aby som nezabudol vziať so sebou aj sekeru a lopatu, môže byť, že to budem potrebovať.bob57_cz napsal:Zomrela ti svokra ?
Martens napsal:P.S.: Asi bychom to tady měli trošku po sobě uklidit .....
Nepřipadá mi, že by diskuse o svokrách atp. souvisely s MSTS. Nebo máš ten dojem?Zbyněk Šemora napsal:Martens napsal:P.S.: Asi bychom to tady měli trošku po sobě uklidit .....
Proč? Tazatel dostal úplně vyčerpávající odpověď.
Mimo jiné se dozvěděl, že Kostelec nad Orlicí opravdu neleží na Slovensku.
Mně se omlouvat nemusíš, já reagoval v časové tísni a dopadlo to, jak to dopadlo. Omluvu spíš dlužím já. Vtípků druhých kolem si nevšímej. Když v červnu, tak si počkej rovnou na aktualizaci 78.Mergi napsal:Omlouvam se za takovy zmatek tady. Opravdu nejsem ze Slovenka. Omlouvam se Zbynkovi, protoze sem si myslel ze se plati za tu trat. Behem cervna si o tu trat napisu.
Takových diskusí bylo, ale vždy jsi prskal, aby se daly pryč....tolik na okraj,Zbyněk Šemora napsal:Takových doplněných diskuzích u mé trati bylo. Já nemluvil za svokry, ale že jsem se ukec o Slovensku. (ty si nikdy nemůžeš odpustit, aby jsi si do mě nerýpnul, nyní a předtím naposledy: Važ svá slova ......trať si nekupuješ, trať je zdarma a platíš pouze za DVD, poštovné, "výpalné" a další Dělat si srandu z mé práce.)
Ale jen tak mimochodem.
Název vlákna "pomozte mi" To souvisí i se svokrou, takže nic vlastně přesouvat nemusíš.
Zdroj: http://www.semora.cz/msts/msts_distribuce.htmSoftware ( trať i trainset plus doplňkové utilitky) na DVD je zdarma. Tyto produkty nelze prodávat.
Platíte:
-výrobní náklady DVD a příspěvek pro další aktualizace na placeném serveru
-poštovní náklady plus práce s vypisováním poštovních tiskopisů
-balné a ostatní distribuční práce
-technická podpora ( vyřizování objednávek a technických dotazů v pracovní době )
Možno by stálo za úvahu vymodelovať kolekciu rozzúrených či jedovatých svokier a tchýní do MSTS. TaxMartens napsal:vlákno "Prosím pomozte mi" opravdu může souviset s tchýněmi, ale jsme v MSTS....
A ta aktualizace bude kdy ?Zbyněk Šemora napsal:Mně se omlouvat nemusíš, já reagoval v časové tísni a dopadlo to, jak to dopadlo. Omluvu spíš dlužím já. Vtípků druhých kolem si nevšímej. Když v červnu, tak si počkej rovnou na aktualizaci 78.Mergi napsal:Omlouvam se za takovy zmatek tady. Opravdu nejsem ze Slovenka. Omlouvam se Zbynkovi, protoze sem si myslel ze se plati za tu trat. Behem cervna si o tu trat napisu.
Petriik napsal:Jen se chci zeptat. MSTS spouštím přes Train Store a když si do toho vložím aktivitu staženou z netu, tak sti TS přesune vozidla k sobě a aktivita nejde spustit. Tohle mi dělá bohužel u všech aktivit, které jsem zkoušel. Neví někdo jak na to?
Martens napsal:O jakou aktivitu šlo?