Chyba při čtení vozidla

To vypadá na špatnej global. Při spuštění tratě musíš mít vstup do tratě. Ve složce Paths, máš nějaké záznamy? Pokud ano, je to vpořádku. Pak je to nevhodnej global.

Takže někdo si udělal v MSTS bordel :D Tak to obnov a snad to pojede.
K trati Luhačovice musíš stáhnout i patřičný global

No, tam žádný není o.O A co mám obnovit? :D Trošku zmatek, ale musí se to brát s humorem.. S humorem jde všechno lépe :D :)

z koše obnov ty soubory pro tu 380.
A teď, když jsi stáhl nový global, musíš v MSTS mít jen trať Luhačovice a příslušný její global.

z koše obnov ty soubory pro tu 380.
A teď, když jsi stáhl nový global, musíš v MSTS mít jen trať Luhačovice a příslušný její global.
To vše mám. A když kliknu na Trate a vlaky tak mi spadne hra. A ta 380 furt nejde. Ještě vytvořím tu složku v trainset

Asi udělám takový rozpis všeho co tedy mám. Takže : ROUTES/Luhacovice, TRAINSET/Spousta lokomotiv včetně původních ze hry, GLOBAL/Spousta souborů..

A nešlo by, kdyby jste měl tuto mapu, mi poslat raději tyto složky (nahrát třeba na ulož to)? : ROUTES, TRAINSET, GLOBAL, SOUNDS.. Ať v tom opravdu nemám bordel a zmatek..

A nešlo by ... mi poslat raději tyto složky (nahrát třeba na ulož to)? : ROUTES, TRAINSET, GLOBAL, SOUNDS.. Ať v tom opravdu nemám bordel a zmatek..
Já jsem fanda ČSD a většinu moderních tratí a moderních vozidel nemám. A přesto tyto složky, které žádáš, mají u mne 13 GB. To by bylo lepší domluvit se s někým kdo bydlí blízko a přijít k němu s fleškou a notesem. A něco se při tom naučit. Ale nevíme ani odkud si a kolik máš let. Pak je to těžké.

Ale víte, je to úpd mým jménem :) A jinak prostě reinstaluju MSTS a půjdu postupně. Patch, BIN, mapa, vozidla atd. atd. atd. A ještě jedna věc, budu mít vždy pouze jen jednu mapu! Někdy i více, pokud se nebudou "kousat" navzájem

budu mít vždy pouze jen jednu mapu

Měj pro každou "mapu" svůj Global a Sound

př:
GLOBALBP
GLOBAL321
GLOBAL310
SOUNDBP
SOUND321
SOUND310

a dále měj dvě složky Routes:

ROUTESX (Pro tratě používající Xtracks)
ROUTESBP (Pro tratě nepoužívající Xtracks).

Pak, budeš-li si chtít sjet například trať 310 (která používá Xtracks), jen provedeš následující přejmenování:

GLOBAL310->GLOBAL
SOUND310->SOUND
ROUTESX->ROUTES
.

Po jízdě či sérii jízd na dané trati zas vše vrátíš do původního stavu a postup opakuješ pro jinou trať.

PS: A neříkej prosím "mapy" ale "tratě". Tohle není Counter Strike.

To by bylo lepší domluvit se s někým kdo bydlí blízko a přijít k němu s fleškou a notesem. A něco se při tom naučit.

Přesně tak. Doporučit někomu, kdo zde má první příspěvek, že mu něco nejede po spuštění MSTS, doporučit mu, aby začal hned něco mazat a pak mu vynadat, že má v MSTS bordel, to mě dojímá až k slzám.
Prvně je potřeba zjistit o co jde, co kde stáhnul nebo nainstaloval, do čeho to nainstaloval a s jakýma tratěma, jestli ví, co je global a které složky co znamenají a proč tam jsou, a postupně to z něj vytáhnout, protože to z něj leze jako z chlupaté deky, co se stalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu.
A přesně jak to začalo, tak to taky končí podle tady již téměř zaběhnutého scénáře, že. "Jdu reinstalovat MSTS" a posléze ji bude následovat další zpráva "Jdu reinstalovat operační systém". Protože nováček si neví rady a dovrtá to tak, že už nic jiného nezbývá. Uživatel, který neví, proč mu nejde spustit hra, určitě bude vědět jak vše odinstalovat a kde co vyčistit, aby reinstatalace byla úspěšná. To není moje domýšlivost, to se zde na fóru můžete v několika verzích, s jistou obměnou, dočíst.
Zde se to podrobně opravdu těžko řeší. Buďto je potřeba to udělat postupem, jak psal Jiřík TK, nebo jak psal Tax. Choďte na sleziny, nikdo vám kvůli takovýmto dotazům hlavu neutrhne. Zde se asi promeškal ten moment, hned od začátku si vštípit správný postup. A jak se to jednou naučí blbě, už se asi nevyvaruje nikdy určitým chybám.

Franto jak píše Pajavlaky, používat tuto hru chce více, tohle není Counter Strike. ;-)

Franto, ja dnes mel moznost videt jeho msts pres sdileni obrazovek. Takovy bordel jsem u nikoho jeste nevidel. V tom se neslo vyznat... kdyz jsem mel tu chut mu poradit a ukazat, jak na to jit a jak to udelat, tak zpravy typu: Delej; Udelej to atd, ti muzu rict, ze me od nejake dalsi pomoci odradily.

Navic me jeste zarazilo, ze MSTS je stazene a win ma XP s nejakym mensim upgradem na win7... (Pouze zmena ikon a listy)

Back
Nahoře