Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co mám obnovit?Tak to obnov a snad to pojede.
To vše mám. A když kliknu na Trate a vlaky tak mi spadne hra. A ta 380 furt nejde. Ještě vytvořím tu složku v trainsetz koše obnov ty soubory pro tu 380.
A teď, když jsi stáhl nový global, musíš v MSTS mít jen trať Luhačovice a příslušný její global.
A nešlo by, kdyby jste měl tuto mapu, mi poslat raději tyto složky (nahrát třeba na ulož to)? : ROUTES, TRAINSET, GLOBAL, SOUNDS.. Ať v tom opravdu nemám bordel a zmatek..A teď, když jsi stáhl nový global, musíš v MSTS mít jen trať Luhačovice a příslušný její global.
Já jsem fanda ČSD a většinu moderních tratí a moderních vozidel nemám. A přesto tyto složky, které žádáš, mají u mne 13 GB. To by bylo lepší domluvit se s někým kdo bydlí blízko a přijít k němu s fleškou a notesem. A něco se při tom naučit. Ale nevíme ani odkud si a kolik máš let. Pak je to těžké.A nešlo by ... mi poslat raději tyto složky (nahrát třeba na ulož to)? : ROUTES, TRAINSET, GLOBAL, SOUNDS.. Ať v tom opravdu nemám bordel a zmatek..
budu mít vždy pouze jen jednu mapu
To by bylo lepší domluvit se s někým kdo bydlí blízko a přijít k němu s fleškou a notesem. A něco se při tom naučit.